Lej med prisgaranti

15 års erfaring

Find dine favoritter blandt 33.933 huse

Sommerhus i Danmark ved havet

Ankomst:
 
Afrejse:
Periode:
 
Personer:
Husdyr:
Du er her: / sommerhusedanmark.dk / SOMMERHUSE VED HAVET

Hold en skøn ferie i et af de mange dejlige sommerhusområder langs de danske kyster. Her kan du nyde alt det gode, som feriebyerne ved kysterne har at byde på både sommer og vinter. Om sommerren vil badeture på stranden være oplagt og til glæde for hele familien.


Leg i klitlandskaberne, byg et sandslot, hop i bølgerne eller nyd en afslappet stund på stranden med en god bog. Også forår, efterår og vinter har kysterne meget at byde på, og det er skønt at komme ud, og gå ture langs stranden.


Ferie ved Vesterhavet eller ved de roligere kyster i Østjylland?

Hvis man er til roligt vand, er kysterne i Østjylland oplagte. Her er der mange børnevenlige strande uden understrøm og med fint hvidt sand op mod klitterne. Mange af strandende er tildelt det Blå Flag, som er en garanti for god vand- og sandkvalitet samt gode adgangs og toiletfaciliteter.


Skal der være mulighed for action og aktiviteter på vandet, søger mange mod Vesterhavet, hvor den nordlige del fra Agger til Hanstholm er blevet kendt for surfing og windsurfing. Ved Vesterhavet, i den sydlige del af Jylland, finder man de mange populære områder, som Harboøre, Hvide Sande og Blåvand. Disse byer er kendetegnet ved at have Vesterhavet på den ene side og samtidig ligger de i nærheden af roligt fjordvand på den anden side. SUP, Stand Up Paddle, er efterhånden også blevet en populær aktivitet på vandet, og det er der mulighed for i rigtig mange danske feriebyer.


Ø-ferie – sommerhusferie med vand til alle sider

På Danmarks mange øer er du aldrig langt fra havet, uanset hvor du opholder dig. Bornholm er kendt for sine mange skønne strande, og er derfor en rigtig populær destination til sommerhusferien. Udover brede sandstrande byder Bornholm også på mere dramatiske landskaber med stejle klippeskrænter.


Rømø er rigtig populær blandt feriegæster, og øen ud til Vadehavet, er da også noget ganske særligt. På den fascinerende, 4 kilometer lange sandstrand, Sønderstrand, kan man prøve kræfter med en Kitebuggy, som er en slags gokart med sejl, der giver dig mulighed for at suse hen over stranden.


På øerne udfor Sydfyn finder man også mange skønne strande og kyststrækninger. Her er der heller ikke langt mellem øerne. Så har man mod på et Ø-hop, kan man besøge flere af de sydfynske øer i løbet af ferien. Et forslag til et endags ø-hop, kunne være en tur fra Faaborg til Lyø og Avernakø og så retur til Faaborg, hvilket godt kan nås på en dag med et par timer på hver ø.


Nordsjælland – badeferie kombineret med storbyferie

I Nordsjælland ligger sommerhusområderne Tisvildeleje, Gilleleje, Dronningmølle og Hornbæk, der alle ligger ved dejlige sandstrande og omgivet af smuk natur. Fordelen ved mange af disse destinationer er, at de også er populære til helårsbeboelse, og derfor tilbyder mere i forhold til butiksliv.


Herudover er man de fleste steder i Nordsjælland også kun 1 times kørsel fra København, hvis ferien også skal indeholde lidt storbyliv. Især hvis man rejser med større teenagebørn eller er på sommerhusferie i 2-3 uger, kan en bytur være et spændende afbræk til ferielivet ved kysten.


Sommerhuse helt tæt ved vandet

Når du bestiller dit sommerhus, kan du vælge hvor langt fra vandet, du ønsker at bo. Vil du kunne stå op og begynde dagen med en morgendukkert, kan du eksempelvis vælge et sommerhus med maksimalt 100 meter til vandet:

As Vig - Vigen 6
Sommerhus i As Vig, Østjylland, med plads til 6 voksne. Der er en hyggelig indretning med bl. . brændeovn, og du finder desuden vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler i...
Sydals/Skovmose Strand - Birkemose 150
Dette feriehus ligger i en dejlig, lukket have med god læ på terrasserne. Det flotte badeværelse har spabad og i køkkenet finder I alle moderne bekvemmeligheder. Badeværelse, stue...
Klitmøller - Ørhagevej 113
Renoveret, hyggeligt fiskerhus i det centrale Klitmøller, kun ca. 100 m fra stranden. Indretning: Sommerhuset egner sig til 4 personer. Ferieboligen er på 70 m² og er bygget i...
Bisnap, Hals - Portlandsvej 31, Lejl 91
Ferielejlighed beliggende med havudsigt, i øverste plan med balkon, i naturskønne omgivelser mellem Hou og Hals på østkysten, kun 100 m fra den børnevenlige sandbadestrand....
Hvidbjerg - Hvidbjergvej 36
Velindrettet sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna samt diverse aktiviteter beliggende ved Hvidbjerg Strand. Husets poolafdeling indeholder både stor swimmingpool med...
Sandkås - Stien 1 C
Moderne træhus beliggende i vandkanten i Sandkås på strandgrund ca. 10 meter fra havet. Panoramaudsigt over Østersøen og delvist overdækket terrasse på havsiden. Veldisponeret hus...
Se flere huse