Sommerhuse Danmark - Om os
Du er her: / sommerhusedanmark.dk / OM SOMMERHUSEDANMARK.DK


Om SommerhuseDanmark.dk


SommerhuseDanmark.dk samler alle Danmarks største sommerhusudlejere og udlejningsbureauer på ét sted, så du ikke behøver at søge andre steder, hvad enten du søger efter sommerhus til ferier, weekendophold eller forlænget weekend.

På SommerhuseDanmark.dk kan du nemt finde og booke sommerhuse i hele Danmark. På SommerhuseDanmark.dk er det hurtigt at skabe sig et overblik over ledige sommerhuse i alle landets regioner og i alle de populære ferieområder.

Når du har fundet dit drømmehus og set, at det er ledigt i den ønskede periode er det nemt at foretage en sikker booking online. Efter gennemført booking modtager du en bekræftelse på e-mail med detaljerne omkring selve bookingen. Samtidig med at du modtager en bekræftelse på e-mail, modtager udlejningsbureauet ligeledes en e-mail om din booking og de fremsender herefter informationsmateriale til dig.

SommerhuseDanmark.dk findes også i engelsk og tysk sprogversion med følgende Internet-adresser:

www.danischeferienhauser.de
www.danishholidayhomes.com
 

SommerhuseDanmark.dk ejes af TouristOnline A/S

TouristOnline har arbejdet med online booking siden 2001 og har stor ekspertise på området.

TouristOnline driver ud over SommerhuseDanmark.dk også hotelportalen Hotel.dk, restaurantportalen DanskeRestauranter.dk, konferencesitet DanskeKonferencer.dk og på TouristOnline.dk samt TouristOnline.no samles de forskellige overnatningstyper.

På SommerhuseDanmark.dk og hos TouristOnline foregår en booking altid via en sikker forbindelse.