Lej med prisgaranti

15 års erfaring

Find dine favoritter blandt huse

Guide til store sommerhuse, luksus sommerhuse og langtidsleje

Ankomst:
 
Afrejse:
Periode:
 
Personer:
Husdyr:

Er du på udkig efter et stort og rummeligt sommerhus med plads til hele familien og alle vennerne, er du kommet til rette sted. På SommerhuseDanmark.dk finder du et stort udvalg af sommerhuse, der har plads til mere end 12 personer.


Du er her: / sommerhusedanmark.dk / sommerhus-i-danmark / Store - luksus sommerhuse - langtidsudlejning

Store sommerhuse


Lej et store sommerhus

Et stort sommerhus er et oplagt valg, når du skal holde fest og søger et sted, hvor der er sovepladser og udstyr nok til alle gæsterne.


Skal du arrangere et firmaarrangement, kan du på SommerhuseDanmark.dk finde rummelige sommerhuse, der egner sig til både fagligt og socialt indhold.


Luksus sommerhuse


Luksus sommerhuse til lej

Skal familien rigtig forkæles og er der vandhunde og wellness-fans i familien, kan du leje et af vores attraktive luksus sommerhuse. I et luksus sommerhus er der ofte rig mulighed for at boltre sig i både pool, spabad og sauna.


Luksushuse er som regel også indrettet med lækre møbler og senge af høj kvalitet samt alle tænkelige aktiviteter og faciliteter, såsom billard, bordtennis, bordfodbold, tv og parabol samt bekvemmeligt udstyr som vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.


Sommerhus til langtidsleje


Har du behov for at leje et sommerhus for en længere periode, kan vi hjælpe dig med at finde frem til det rette sommerhus.

Ring til vores kundesupport og hør hvilke muligheder, du har for langtidsophold og langtidsleje af sommerhus.