Sommerhuse Danmark
by TouristOnline
- samlet udbud af sommerhuse i i Danmark og Europa
Du er her: / sommerhusedanmark.dk / Store - luksus sommerhuse - langtidsudlejning

Guide til store sommerhuse, luksus sommerhuse og langtidsleje

Store sommerhuse

find det rigtig hus

Er du på udkig efter et stort og rummeligt sommerhus med plads til hele familien og alle vennerne, er du kommet til rette sted. På SommerhuseDanmark.dk finder du et stort udvalg af sommerhuse, der har plads til mere end 12 personer.

Et stort sommerhus er et oplagt valg, når du skal holde fest og søger et sted, hvor der er sovepladser og udstyr nok til alle gæsterne.

Skal du arrangere et firmaarrangement, kan du på SommerhuseDanmark.dk finde rummelige sommerhuse, der egner sig til både fagligt og socialt indhold.

Store sommerhuse i:
Luksus sommerhuse

find det rigtig hus

Skal familien rigtig forkæles og er der vandhunde og wellness-fans i familien, kan du leje et af vores attraktive luksus sommerhuse. I et luksus sommerhus er der ofte rig mulighed for at boltre sig i både pool, spabad og sauna.

Luksushuse er som regel også indrettet med lækre møbler og senge af høj kvalitet samt alle tænkelige aktiviteter og faciliteter, såsom billard, bordtennis, bordfodbold, tv og parabol samt bekvemmeligt udstyr som vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

Luksus sommerhuse i:


Sommerhus til langtidsleje

Har du behov for at leje et sommerhus for en længere periode, kan vi hjælpe dig med at finde frem til det rette sommerhus.

Ring til vores kundesupport og hør hvilke muligheder, du har for langtidsophold og langtidsleje af sommerhus.
Ring til os
+45 7199 3026
hverdage mellem
9 og 16.
Kontakt os via e-mail
support@touristonline.dk