- samlet udbud af sommerhuse i Stillinge Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Sjælland og øer  /  Sjælland  /  Vestsjælland  /  Stillinge Strand  /  Storebæltskysten - Blomstervej 8
<<Tilbage

Hus nr.  31220775 - Storebæltskysten - Blomstervej 8

Beskrivelse
Indretning:
Nyt EBK sommerhus fra 2016 opført i en moderne arkitektur med en intim og hyggelig sommerhusatmosfære og en gennemtænkt indretning. Huset fremstår således med et elegant og gennemtænkt designtwist. Med mørke plankegulve som står i flot kontrast til de hvide lofter og vægge. De store dørpartier giver lys og luft i værelserne. Vinduespartierne går fra gulv til loft, og giver derfor mere lys i rummene, og så er der udgang til terrassen fra alle rum. Alle materialer er udsøgte, lige fra det nordiske træ til hvidevarer fra Siemens, køkken- og badskabe fra HTH og brændeovnen fra Morsø. Huset indeholder en stor opholdsstue med køkken/alrum. Åbent køkken med indbygget ovn keramiske kogeplader, Emhætte, opvaskemaskine og køleskab med fryser. Stor lys opholdsstue med udgang til delvis overdækket terrasse, loft til kip, hyggelig spisekrog og sofaafdeling med fladskærms-tv. Badeværelse med brusenichw og gulvvarme. 3 soveværelser, 2 med dobbeltsenge og 1 med to enkeltsenge Derudover er der en hems i det ene soveværelse med 1 soveplads på en madras. Huset opvarmes med varmepumpe og brændeovn.

Der er gratis trådløst internet til rådighed. Slutrengøring er obligatorisk

Udendørs:
Huset er beliggende på en 1200 m2 grund med små og store overdækkede terrasser rundt om huset, som altid byder en krog med sol, læ eller skygge efter behov. 23 m2 overdækket terrasse og 31 m2 åben terrasse. Ved feriehuset er der havemøbler og grill

Beliggenhed:
Sommerhuset er beliggende kun 200 meter fra stranden ved Stillinge Strand, som har områdets mest eftertragtede og børnevenlige strand. Det ligger i gåafstand til strandcentrum, hvor der er dagligvarebutik, café, restauranter og iskiosk. Stillinge strand finder man på Vestsjællands kyst og herfra er der kun 10 km til områdets største handelsby Slagelse.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 82 m2
Grundareal: 1203 m2
Opført: 2016 
Afstande:
Vandet: 200 m
Indkøb: 250 m
Restaurant: 100 m
Tog: 10 km
Bus: 300 m
Golfbane: 16 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.475,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.475,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.775,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.775,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
Træ/parketgulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Varmepumpe med kølJa
Til svømmehal:12,4 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen