- samlet udbud af sommerhuse i Røsnæs
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Sjælland og øer  /  Sjælland  /  Vestsjælland  /  Røsnæs  /  Røsnæs - Skipperlinien 36
<<Tilbage

Hus nr.  31219127 - Røsnæs - Skipperlinien 36

Beskrivelse
Indretning
Feriehuset indeholder kombineret køkken og opholdsstue. Køkken med komfur, kaffemaskine, elkedel og køleskab med fryser. Opholdsstue med udgang til delvis overdækket terrasse, sofa, hyggelig spisekrog, indmuret brændeovn, tv med danske kanaler , dvd-afspiller og radio. Badeværelse med bruseniche. Soveværelse med 2 enkeltsenge. Hems med 2 enkeltsenge. Fra stuen er der en trappestige op til hemsen. Der er desuden sovemulighed på sofaen i stuen. Huset opvarmes med varmepumpe, brændeovn og elvarme.

Der er gratis trådløst internet til rådighed.

Udendørs
1100 m2 naturgrund med en sydvendt terrasse hvor I kan nyde den fantastiske udsigt over Kalundborg Fjord mens I spiser et måltid tilberedt på grillen, eller nyder lidt at drikke, mens I fordyber jer i stilheden i området. Ved huset er der 2 sæt havemøbler på 2 terrasser, 2 liggestole, 1 parasol og 1 grill.

Beliggenhed
Sommerhuset er beliggende midt i den unikke og skønne natur på Røsnæs . Terrænet er spændende og kuperet. Huset befinder sig i gå-afstand fra såvel badestrand, hvor der er adgang til ny privat badebro i sommersæonen, som en naturskøn 18-hullers golfbane. 1 km derfra finder man desuden Danmarks største vingård, som tilbyder rundvisninger. På spidsen af Røsnæs som man finder 4 km fra huset er der et fredet område med en enestående natur, et fyr hvorfra man kan opleve en hel fantastisk udsigt, et utal af vandre- og cykelstier. Der er 7 km afstand til Kalundborg centrum, hvor man finder mange indkøbsmuligheder, specialbutikker, caféer og restauranter. I middelalderbyen med den 5 tårnede kirke kan man gå på opdagelse i den gamle bydel. Der er 350 meter til stranden og 5 km til nærmeste indkøb.

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 48 m2
Grundareal: 1182 m2
Opført: 1975 
Renoveret: 2015 
Delvis renoveret år: 2015 
Afstande:
Vandet: 350 m
Indkøb: 5 km
Restaurant: 2,1 km
Tog: 7 km
Golfbane: 1,1 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.975,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.975,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.425,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.425,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
Træ/parketgulvJa
Flise/klinkegulvJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Til svømmehal:6,7 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen