- samlet udbud af sommerhuse i Gjellerodde
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Nord  /  Gjellerodde  /  Lemvig - Klintevej 22
<<Tilbage

Hus nr.  31217357 - Lemvig - Klintevej 22

Beskrivelse
Dette stilfulde stenhus har en helt unik beliggenhed med fantastisk panorama udsigt over Limfjorden og indsejlingen til den gamle købstad Lemvig. Højt beliggende for enden af en blind vej på en velholdt, skrånende grund med mange gode læ-og solkroge samt mange gode udsigtspunkter.
Huset er særdeles smagfuldt indrettet med lyse rum og behagelige møbler. I hjertet af huset ligger stuen med nyt åbent køkken, begge rum med smukke udsigter mod skrænterne på Thy og Limfjorden. Stuen indeholder spiseplads, TV med DK og D kanaler, CD / DVD-afspiller, brændeovn, varmepumpe og lædermøbler. Det nye køkken er veludstyret med nyt køkkengrej, opvaskemaskine og mikroovn. Badeværelset er flot og moderne med toilet, håndvask, bruseniche og vaskemaskine i bryggerset.
Fra køkkenet er der udgang til en dejlig træterrasse med en helt unik udsigt og solnedgang og fra stuen er der udgang til en hyggelig overdækket terrasse med udsigt til solopgang over vandet. Herudover er der mange lækroge, hvor man kan sidde og grille ugeneret i nye havemøbler.
Fra huset findes der er dejligt stisystem som fører direkte ned til vandet på få min. 300 m fra huset ligger den nye flotte naturlegeplads i træ med fodboldbane og rutsjebane.
Dette hus har en særlig beliggenhed og skal opleves. Der er kun fire km til byen, som er en livlig handelsby med mange butikker, fiskerestaurent, museum mm. Det tager kun fem min. at køre til Lemvig's smukke golfbane, som ligger højt med flot udsigt over området og fjorden. Tager man bilen er turen via Margurit-ruten til Thyborøn en oplevelse i sig selv og klares på 20 min. Her er der flere forskellige aktiviteter som fiskeriauktion, Sea War Museum eller besøg det spændende Jyllandsakvarie, hvor børnene kan se og røre ved fisk og krabber. Dagen sluttes af med is i hånden, mens at I går tur langs havnekajen og ser på alle fiskekutterne.
Huset er ideelt både til 2 voksne i det specialbygget soveværelse og til familien som ønsker noget særligt og som ønsker at bo i et børnevenligt område med mange muligheder.
Med både brændeovn og effektiv varmepumpe, er huset ideelt til ferie og afslapning året rundt. Den fantastiske beliggenhed gør, at du kan du følge med i årstidernes skiften på smukkere vis i et helt særligt hus med dejlig personlig atmosfære.
Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 82 m2
Grundareal: 852 m2
Renoveret: 2016 
Skiftedag: Lørdag
Afstande:
Vandet: 300 m
Indkøb: 300 m
Restaurant: 300 m
Hav: 300 m
Fjord: 300 m
Bademulighed: 300 m
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.930,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.930,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.415,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.415,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Kogeplader: El keramiskJa
EmhætteJa
IndbygningsovnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
OpvaskemaskineJa
Trægulv i køkkenJa
Soverum
Soverum:
Dobbeltsenge:
Køjeseng:
Antal sovepladser:
Trægulv i soverumJa
Bad/toilet
Antal toiletter:
BrusenicheJa
HåndvaskJa
Gulv: Klinker på badeværelseJa
Indendørs faciliteter
TV:
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
Spillekonsol:
Trægulv i stueJa
Møbler: LæderJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
P-plads på grunden:
TerrasseJa
Overdækket terrasse:
GyngeJa
Diverse information
Rengøring 83 EUR / 625 DKK - ikke inklusiv, kan bookes ved ankomstJa
Varme: BrændeovnJa
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
FjordudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Sommerhuset er normalt klar til indflytning fra kl. 14.30. Afrejse er senest kl. 11.00, men bestiller du rengøring, skal afrejse og nøgleaflevering ske senest kl. 9.30.

Ønsker du at afrejse inden udlejningsbureauets kontor åbner, skal strømforbruget afregnes dagen før.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet med adresse på kontoret og detaljer om nøgleudlevering.

Ankommer du uden for kontorets åbningstid, kan nøglen hentes på samme adresse i et nøglerum, der kan åbnes med hjælp af den kode, der er oplyst i lejebeviset.

Bestilt sengelinned, barneseng mm. skal hentes på kontoret.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Den første rate udgør 25% af lejeprisen samt evt. afbestillingsforsikring og ekspeditionsgebyr og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 10 dage efter gennemført booking.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før ankomst.

Hvis bookingen foretages mindre end 60 dage før ankomst, modtager du sammen med lejebeviset en faktura på hele beløbet. Betaling skal ske senest 10 dage efter gennemført booking, dog ikke senere end ankomsttidspunktet.

Forbrug
Alle priser er ekskl. el, vand, varme, ekstra inventar m.m. Alle ydelser opkræves særskilt.
Prisen på en KWH er p.t. DKK 2,40.
Prisen på en m3 vand er p.t. DKK 60.

Depositum
Vi opkræver kun depositum i særlige tilfælde. Depositummet betales sammen med lejen i 2.rate. Udlejningsbureauet kan altid, også ved ankomst, opkræve et depositum, hvis dette skønnes nødvendigt. Depositummet kan ikke benyttes til modregning af energiforbrug på afrejsedagen.

Det betalte depositum bliver overført til Jeres konto ca. 14 dage efter lejemålets ophør såfremt der ikke er nogle bemærkninger.

Husdyrgebyr
Ved visse huse opkræves et husdyrgebyr. Beløbet er til dækning af den ekstra slitage, der er på huset ved medbringning af husdyr og tilbagebetales ikke. Hvor dette er aktuelt, fremgår det af den pågældende husbeskrivelse og som ekstra beløb på lejebekræftelsen.

Ungdomsgrupper
Specielt omkring jul, nytår og påske har vi haft problemer med udlejning af feriehuse til unge mennesker bl.a. med beskadigelse af husene og af deres indbo, utilstrækkelig rengøring m.m.. Derfor er vi blevet nødsaget til at fastsætte en aldersgrænse på 26 år, og håber på Deres forståelse herfor.

Dette gælder naturligvis ikke for:
- Unge mennesker der holder ferie med deres forældre.
- 2 eller 4 unge mennesker, som vil leje et hus sammen

Ved ungdomsgrupper vil der blive opkrævet et depositum.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen