- samlet udbud af sommerhuse i Hune
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Hune  /  Blokhus Strand og By - Morten Nielsensvej 102
<<Tilbage

Hus nr.  31217358 - Blokhus Strand og By - Morten Nielsensvej 102

Beskrivelse
Hyggeligt Sommerhus i naturskønt område
I dette sommerhus har med ud over de skønne omgivelser flere skønne elementer som spa og stor sauna og så har man kort afstand til både Vesterhavet og Faarup Sommerland.

Indretning
Sommerhuset er opført i træ og renoveret så huset har en hyggelig atmosfære med lyse trævægge og lofter og synlige bjælker; ægte dansk sommerhushygge! Møblerne er behagelige, og alle vil hurtigt føle sig hjemme i disse skønne rammer. Sommerhuset egner sig godt til en lille familie, som gerne vil have lidt ekstra til en god og afslappet ferie. Når man træder ind i huset finder man bryggers med både vaskemaskine og tørretumbler, herefter et værelse og det ene badeværelse. Køkkenet ligger centralt i huset sammen med stuen i ét stort og åbent opholdsrum, hvor varmen fra brændeovnen spreder stemning og hygge på kølige morgener og gråvejrsdage. I forlængelse af køkkenet er de sidste to værelse med 2 enkelt senge i hvert værelse. Som en meget speciel og genial detalje har huset en stor udestue, som er fuldt isoleret og indeholder et skønt spabad, så man kan sidde i spaen og se ud over grunden gennem de store ruder. Fra udestuen er indgang til det andet badeværelse som udover et dampbad også rummer en stor sauna. I huset er naturligvis Internet men kun tyske tv kanaler.

Udendørs
Har man børn med på ferien, vil de elske at lege og tumle rundt på den store naturgrund, og er man bare voksne afsted sammen, kan man sidde på terrassen og nyde den velplejede grund fra terraasen. Der er god plads på den store 100 m2 terrasse, hvor man også finder en åben grill.

Beliggenhed
Morten Nielsensvej er del af et større sommerhusområde, hvor husene ligger i fred og ro og hvor man kan tage nogle gode gå- og løbeture på de anlagte stier. Hele området har en smuk og varieret natur og et rigt dyre- og fugleliv, besøg f.eks. søerne ved Hune Kirke eller tag på Geo-catching i klitplantagen. Den lille by Hune ligger i gåafstand fra sommerhuset og her finder man alt, hvad man behøver; supermarkeder, tøjbutikker, fiskehandler, bager, blomsterpark, skulpturpark, cykeludlejning og lysstøberi, og i Blokhus kan man besøge Vesterhavet, spise ude og holde formen ved lige i byens motionscenter. Endelig skal også Faarup Sommerland nævnes; Danmarks bedste og flotteste forlystelsespark med sjove aktiviteter for hele familien, under en kilometer væk.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 130 m2
Grundareal: 1250 m2
Opført: 1984 
Renoveret: 2005 
Afstande:
Vandet: 2,7 km
Indkøb: 700 m
Restaurant: 950 m
Golfbane: 2,4 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.551,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.551,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 3.551,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.551,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
Udendørs bruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
DampkabineJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Lukket have/grundJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen