- samlet udbud af sommerhuse i Furreby
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Furreby  /  Løkken Strand og By - Nørregade 32
<<Tilbage

Hus nr.  31213599 - Løkken Strand og By - Nørregade 32

Beskrivelse
Totalt renoveret og moderniseret sommerhus beliggende i Løkken by.
Huset ligger midt i den populære ferieby Løkken på en helt ugenert plænegrund og under 5 minutters gang til hav og strand og byens hyggelige torv.

Indretning
Sommerhuset er et totalt moderniseret byhus i 2 plan, og er indrettet i en varm og meget imødekommende stil. På stueplanen er det store og veludstyrede køkken beliggende sammen med spisestuen, og i forlængelse heraf ligger den hyggelige indrettede stue, hvor man kan slappe af i sofaen og lade varmen fra brændeovnen og hyggen brede sig, alt imens man måske tager et spil med børnene eller læser en god bog. Det ene af de tre soveværelser ligger ligeledes på stueplanen tæt ved badeværelse og har en flot hems med to ekstra madrasser. Huset er derfor velegnet til en børnefamilie hvor man kan lade børnene bo på det ene plan, og de voksne på det andet plan hvis man ønsker det.1. salen er indrettet med 2 værelser og et dejligt lyst badeværelse. I forbindelse med renovereingen af huset, er der kommet store vinduespartier i begge plan, så det giver et enestående lysindfald og et meget lyst hus. Generelt et funktionelt hus med gode faciliteter som kan gøre ferien mere behagelig og afslappende.

Udendørs
Feriehuset ligger på en ugenert grund med græsplæne, og er særdeles velegnet til udendørs aktiviteter som f.eks. boldspil og leg med børnene. Med udgang fra stuen ligger en dejlig terrasse som både ligger mod øst, syd og vest, så solen kan nydes dagen igennem, og man kan sidde helt i fred og ro og spise eller nyde de lange sommeraftener. Der er parkeringsplads for enden af husets have.

Beliggenhed
Med under en km til Løkkens brede og hvide sandstrand skal der nok blive tid til en dukkert eller to i Vesterhavets bølger i løbet af ferien. En god travetur langs vandkanten kan også anbefales. Løkken by torv ligger i kort afstand fra huset, og her er gode indkøbsmuligheder og mange hyggelige butikker og spisesteder - besøg også Bolcheriet eller en af de gode isbutikker. Området byder derudover på fodboldgolf, fiskepark, bowling, gokart, gallerier og antikvitetshandlere, og endelig ligger danskernes foretrukne forlystelsespark, Faarup Sommerland, kun få kilometer væk.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 143 m2
Grundareal: 408 m2
Opført: 1911 
Renoveret: 2010 
Afstande:
Vandet: 200 m
Indkøb: 150 m
Restaurant: 150 m
Golfbane: 2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.986,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.986,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 9.167,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  9.167,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Køleskab med frostboks:80 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
HavemøblerJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
CentralvarmeJa
Lukket have/grundJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen