- samlet udbud af sommerhuse i Djurs Sommerland - Forlystelsespark
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Østjylland  /  Østjylland Nord  /  Djursland  /  Djurs Sommerland - Forlystelsespark  /  Djursland - Perlevej 2
<<Tilbage

Hus nr.  31213118 - Djursland - Perlevej 2

Beskrivelse
På Pindstrup Centret har du masser af smuk natur lige udenfor døren - og nogle praktiske fordele indenfor, når du skal afholde kursus eller feste. Det hele gavner og gør samtidig en forskel, fordi centret drives af Den erhvervsdrivende fond Pindstrup Centret, der afvikler kurser for familier med børn med handicap, samt ferielejre for børn med og uden handicap. Pindstrup Centret er et meget populært og benyttet kursuscenter -samt et feststed, der er placeret midt i alle Djurslands naturherligheder. Centret er beliggende på 20 tønder land ligger midt i et stort naturområde, hvor der er masser af ro og inspiration lige udenfor døren og vinduerne.
kommer placeringen på Djursland mellem Randers, Grenaa og Aarhus, der kun ligger 35 kilometer fra centret. Der er ligeledes kun 15 kilometer til Aarhus Lufthavn, hvilket er interessant for de mange virksomheder, der selv skal gæste centret - eller skal have gæster udefra.

Service, service og service

Noget af det, der får gæsterne på Pindstrup Centret til at vende tilbage igen og igen, er den gode service. Den leveres af en professionelt personale, der formår at kombinere det professionelle med det personlige. De ansatte er effektive og hjælpsomme, smilende og imødekommende. Personalet er med andre ord tæt på gæsterne hele tiden, så de kan fornemme, at personalet er der for dem.

Personligt præg med stor fleksibilitet

Dit arrangement på Pindstrup Centret, uanset om det er et professionelt kursus eller en privat fest, kan du sætte dit personlige præg på. Centret har en fleksibel måde at tænke og arbejde på. Det er for eksempel helt op til gæsterne, om arrangementet skal være med eller uden levering af mad eller med/uden personale. Der er en lang række spændende leverandører af mad i området, der kan bookes til at levere til et arrangement på Pindstrup Centret, hvor personalet kan bestilles til at servere og rydde op. Der er også mulighed for selv at have en kok med, der laver maden på centret.Alt i alt er der mange muligheder og konstellationer, når der skal holdes private fester og professionelle arrangementer på det naturskønne Djursland. Og gæsterne har fuld adgang til alle centrets mange faciliteter, og Pindstrup Centret er naturligvis handicapvenligt indrettet.

Lejen går til særligt formål

Fester, receptioner, fødselsdage og bryllupper for privat gæster. Firmaarrangementer og kurser for virksomheder, foreninger og andre professionelle gæster. Der er mange og gode anledninger til at mødes på Pindstrup Centret. For de mange årlige gæster er det samtidig vigtigt, at indtægten fra udlejningen af centret går til det særlige formål at afvikle kurser for familier med børn med handicap og ferielejre for børn med og uden handicap.

Generel information:
Personer: 48 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 820 m2
Grundareal: 20000 m2
Opført: 1932 
Afstande:
Vandet: 2 km
Indkøb: 500 m
Restaurant: 50 m
Hav: 20 km
Golfbane: 10 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 22.560,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  22.560,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 22.560,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  22.560,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Køleskab med frostboks:100 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:24 
EnkeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
BordfodboldJa
BordtennisJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
SandkasseJa
LegehusJa
GyngeJa
Diverse information
Opvarmning inkl.Ja
Vand inkl.Ja
Strøm inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Sengelinned inkl.Ja
Sengelinned inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
Gode fiskeforholdJa
AktivitetshusJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen