- samlet udbud af sommerhuse i Bredfjed
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Sjælland og øer  /  Lolland, Falster og Møn  /  Lolland  /  Bredfjed  /  Rødby - Bredfjedvej 8
<<Tilbage

Hus nr.  31212094 - Rødby - Bredfjedvej 8

Beskrivelse
Her er indbegrebet af et dejligt traditionelt dansk feriehus, med en super god beliggenhed og det udgør en god ramme for familieferien. Her er alt, hvad du skal bruge, gratis internet, opvaskemaskine, brændeovn, åbent køkken og meget mere.

Der er god plads og god udsigt til haven fra spisebordet og også fra sofagruppen. Her en overdækket terrasse, hvor det er rigtig hyggeligt at sidde og læse en bog, betragte haven, småsludre med familien, drikke en kop kaffe eller et glas vin. Haven er stor og dejlig at opholde sig i, og her er fred og ro. Er I mere en 6 personer, er det muligt at leje hus nummer 30036, der ligger som nabogrund ("bagbo") til huset.

Her er kort til en god strand, og ved stranden ligger også en legeplads. Stranden er dejlig og bred, og der er god plads til dig og familien. Der ligger en fribadestrand ca. 800 meter fra huset.
Her er naturligvis grill, havemøbler og liggestole så du kan nyde udelivet i den store og ugenerte have. Skal du handle, så er der indkøbsmuligheder blot 4 km fra huset.
Generel information:
Personer: 6 
Max antal personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Boligareal: 58 m2
Grundareal: 1200 m2
Byggeår/renoveret:  1988
Afstande:
Vandet: 200 m
Indkøb: 4 km
Restaurant: 4 km
Koncepter:
Miniferie
Dette sommerhus kan bookes til en miniferie og forlænget weekend. Med konceptet miniferie får du fleksibilitet og du kan leje sommerhus til ophold på mindre end en uge.

Med en miniferie sparer du også penge. Du kan spare op til 30% i forhold til ugeprisen.

Enkelte bureauer tilbyder først booking af miniferie 4 uger før ankomst. Vær også opmærksom på, at der i højsæsoner kan være begrænsninger i muligheden for at booke en miniferie.

I søgeboksen kan du søge efter miniferie. Når opholdets periode og længde er valgt, vises mulige ankomstdage og du kan således se pris og ledighed for den valgte periode.
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.092,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.092,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 1.365,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.365,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
El-komfur:
EmhætteJa
KøleskabJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
Dobbeltsenge:
Hems (antal pladser):
Køjeseng:
Bad/toilet
Badeværelser:
Antal toiletter:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Tyske TV-kanalerJa
RadioJa
TrægulvJa
InternetJa
Internetadgang (gratis)Ja
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
P-plads på grunden:
Overdækket terrasse:24 m2
GyngeJa
Diverse information
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 3 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Rengøring er normalt inklusiv i prisen, men der kan være nogle huse hvor man selv kan gøre rent. Det vil fremgå af Tilkøbene.
  
  <<Tilbagetil toppen