- samlet udbud af sommerhuse i Vester Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Vester Tversted  /  Tversted - Vestervej 47
<<Tilbage

Hus nr.  31211714 - Tversted - Vestervej 47

Beskrivelse
Luksussommerhus i højeste kvalitet og med perfekt beliggenhed i rolige omgivelser
Det helt ideelle sommerhus for den store familie, der både ønsker masser af aktiviteter, gode faciliteter og kort afstand til Vesterhavet.

Indretning
Vi er glade og stolte over nu at kunne præsentere dette flotte og velfungerende sommerhus, som er opført i 2016. Stilen er lys, moderne og funktionel, og her mangler ikke noget: spabad, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, brændeovn og ikke mindst en trådløs og gratis internetforbindelse, så medbring gerne tablets, telefoner og pc'er. Sommerhusets hjerte udgøres af et stort og åbent opholdsrum i forbindelse med det godt udstyrede køkken. Her er plads til at alle kan mødes og hygge med madlavning, måltider, spil, en god film, eller hvad humøret nu lige dikterer. Rummet har en stor glasvæg, så det fascinerende, nordjyske lys strømmer ind, og på de varme dage kan man lukke op til terrassen. Er man to familier afsted sammen, kan man dele sig lidt op i hver sin afdeling, da værelser og badeværelser er godt fordelt i hver ende af huset. Vi giver dette sommerhus vores allerbedste anbefalinger med på vejen.

Aktivitetsrum
Sommerhuset er udstyret med et godt aktivitetsrum, som kan bruges om aftenen, på dage med gråvejr, eller hvis man holder ferie i de koldere måneder. Her er både bordtennis, bordfodbold og pool/billardbord, og dermed også garanti for mange sjove timer.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund i den vestlige del af Tversted. Her er fred og ro, idet man er trukket lidt væk fra byen, som hver sommer vokser med de mange turisters indtog. Rundt om huset er anlagt en flisegang, som på den vestlige langside løber ud i et større terrasseområde, hvor man kan nyde den danske sommer i fulde drag. En del af terrassen er overdækket, så man også kan finde skygge på de solrige dage.

Beliggenhed
Tversted er et de mest populære ferieområder i hele Nordjylland, ikke mindst på grund af det tillokkende Vesterhav, som kun ligger 800 meter fra dette sommerhus. Her kan man soppe, bade, bygge sandslotte, lede efter rav og sole sig dagen lang. Tversted by med indkøbsmuligheder, specialbutikker og spisesteder befinder sig 1,5 km væk, så man er tæt på det hele. Vi anbefaler en travetur i den skønne Tversted Klitplantage, med kaffestop ved de charmerende Tversted Søer, mens en kanotur på Uggerby Å, et besøg på Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, et par timer i Ørnereservatet eller en dagstur til Skagens mange muligheder også er gode udflugtsmål.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 10 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 158 m2
Grundareal: 5000 m2
Opført: 2016 
Afstande:
Vandet: 800 m
Indkøb: 1,5 km
Restaurant: 1,5 km
Golfbane: 8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 6.714,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.714,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 15.443,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  15.443,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
MadrasJa
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
BillardJa
GulvvarmeJa
BordfodboldJa
BordtennisJa
PoolbordJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
Varmepumpe med kølJa
AktivitetshusJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen