- samlet udbud af sommerhuse i Øster Hurup
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Himmerland  /  Øster Hurup  /  Øster Hurup - Brøndbækken 74
<<Tilbage

Hus nr.  31210945 - Øster Hurup - Brøndbækken 74

Beskrivelse
Her har du et fantastisk flot og lyst sommerhus med lukket have - ideelt til småbørnsfamilier. Huset er indrettet med flotte, lette møbler og i farver, der giver et flot samspil i huset. Man ser hurtigt, at der er tænkt over indretningen.

Indretning
Huset består af fire gode soveværelser med hhv. to dobbeltsenge og to enkeltsenge, desuden et stort og smukt badeværelse med spabad og sauna, et gæstetoilet med vaskesøjle og så naturligvis det store køkken-alrum-stue, som er hjertet i huset.

Udenfor
Fra stuen er der adgang til den store overdækkede terrasse, som indbyder til timevis af grillhygge, kortspil til ud på de små timer, god rødvin og bare ferie! Der er desuden en morgenterrasse og en solterrasse, samt en stor have, så frem med sololien, en iskold drink og dyst i et slaw kongespil - denne gang vinder far ikke.

Haven er indhegnet med et lavt stakit og ellers af hæk, så haven er ideel for familier med mindre børn, der ellers kunne driste sig ud på eventyr mens mor tænder op i grillen og far bander over en svær kryds og tværs.

Området
Brøndbækken er bestemt en af de bedre adresser i Øster Hurup, for du har let til den pulserende del af byen, med restauranter, caféer, barer, shopping og gode indkøbsmuligheder, men der er heller ikke langt til en dukkert i vandet. For at komme til en god badestrand, hvor man kan opholde sig flere timer, anbefaler vi dog, at man spadserer, cykler eller snupper bilen, lidt ud af byen, hvor der er god plads til hele familien, gode parkeringsforhold og toiletfaciliteter. Strandene på østkysten er nogle af de bedste og mest børnevenlige i Danmark.

Naturen omkring Øster Hurup er snormt smuk og til forskel fra de mest besøgte destinationer på vestkysten, er der relativt roligt det meste af året. I sommermånederne er der dog en fantastisk leben med masser af aktiviteter for alle aldre. Oplev for eksempel oksefesten, open air-koncert, hesteridning, at fange krabber i havnen, cykelløb og meget mere.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 90 m2
Grundareal: 779 m2
Opført: 2008 
Afstande:
Vandet: 500 m
Indkøb: 850 m
Restaurant: 800 m
Golfbane: 17 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.928,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.928,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.957,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.957,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
MadrasJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Affaldsforhold:110 
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen