- samlet udbud af sommerhuse i Stenbjerg
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Stenbjerg  /  Stenbjerg - Sarasvej 3
<<Tilbage

Hus nr.  31210935 - Stenbjerg - Sarasvej 3

Beskrivelse
Lækkert sommerhus i de bedste materialer!

Indretning
Huset er hyggeligt indrettet og alt fremstår i lyse farver og kun de bedste materialer er brugt. Værelserne fordeler sig med et lækkert køkken alrum som oser er hygge. For at komme til husets 2 soverum skal du via den delvis overdækkede terrasse. Rum nummer et er med dobbeltseng, og rum nummer to er ligeledes med dobbeltseng. Huset har også 2 badeværelser som begge er med bruser.

Udendørs
Huset er beliggende på en skøn naturgrund med udsigt til landskab. Huset er udstyret med 2 terrasser så der er rig mulighed for at få både sol og skygge. Udenfor på den overdækkede terrasse er der et hyggeligt udekøkken, så hvis man ynder at fiske, så kan fangsten tilberedes på denne.

Beliggenhed
Når man holder ferie i Stenbjerg, er der aldrig langt til gode oplevelser i naturen. Fra sommerhuset er der kun 1,3 km til Vesterhavet ved Stenbjerg Landingsplads, som oser af hyggeligt miljø med de gamle redskabshuse lige ved nedkørslen. I et af husene er indrettet et lille museum, hvor man kan blive klogere på områdets historie, og det er også her ved Landingspladsen, at man finder et informationscenter om Nationalpark Thy. Besøg også gerne Stenbjerg Kro, der er kendt for sin brug af lokale råvarer i den indbydende menu. I Vorupør er der gode indkøbsmuligheder, og her kan man bade i Havbadet, fiske fra molen og tage børnene med på det lille, spændende Nordsø Akvariet.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør) samt gratis adgang til tennisbaner (Nr. Vorupør).

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 75 m2
Grundareal: 1093 m2
Opført: 2017 
Afstande:
Vandet: 1,3 km
Indkøb: 3,2 km
Restaurant: 840 m
Golfbane: 14,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.605,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.605,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.102,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.102,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
Udendørs køkkenJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
Varmepumpe med kølJa
Udsigt over landskabJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen