- samlet udbud af sommerhuse i Ellinge Lyng
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Sjælland og øer  /  Sjælland  /  Vestsjælland  /  Odsherred  /  Ellinge Lyng  /  Vig - Sølvmågevej 6
<<Tilbage

Hus nr.  31210350 - Vig - Sølvmågevej 6

Beskrivelse
Flot sommerhus i træ, bygget i 1943 og gennemrenoveret i 2012. Sommerhuset har en skøn beliggenhed på en dejlig havegrund med god plads til leg og boldspil i et roligt område, tæt på en af Danmarks bedste og mest børnevenlige badestrande. Til huset hører et åbent terrasseareal med diverse havemøbler, grill, terrassevarmer og gode solmuligheder. Fra terrassen kan I også nyde synet af de mange rådyr, der tit viser sig på grunden. Der er endvidere udendørs bruser. Indvendig er der et stort, flot køkken med spiseplads, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader, fryser, sodavandsmaskine og bagemaskine. Stor opholdsstue med lædermøbler, fladskærms TV med parabol og tyske tv-kanaler (Canal Digital med 82 kanaler), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Der er installeret energibesparende varmepumpe i stue og køkken. Sovepladserne fordeler sig på 2 store soveværelser med mørklægningsgardiner og fladskærms TV tilsluttet Canal Digital (82 kanaler); 1 værelse med god dobbeltseng og 1 værelse med god dobbeltseng samt god køjeplads (se evt. foto). Flot, nyere badeværelse med bruser, gulvvarme og vaskemaskine. Af yderligere udstyr er der, trådløs internetforbindelse og Playstation2 inkl. masser af spil. Gynge og fodboldmål til børnene. Endvidere 2 cykler til fri afbenyttelse(bruger vedligeholder selv). Det skønne sommerhus ligger i et roligt og smukt sommerhusområde i det skønne Odsherred.

Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Boligareal: 99 m2
Grundareal: 1379 m2
Byggeår/renoveret: 2012 
Renoveret: 1 
Afstande:
Vandet: 500 m
Indkøb: 3 km
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.275,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.275,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.600,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.600,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:1 l.
OpvaskemaskineJa
Soverum
Soverum:
Dobbeltsenge:
Køjesenge:
Bad/toilet
Badeværelser:
Antal toiletter:
Gulvvarme på badeværelseJa
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
PC / SpillekonsolJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
Udendørs bruserJa
GyngeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Sommerhuset er normalt klar til indflytning fra kl. 14.30. Afrejse er senest kl. 11.00, men bestiller du rengøring, skal afrejse og nøgleaflevering ske senest kl. 9.30.

Ønsker du at afrejse inden udlejningsbureauets kontor åbner, skal strømforbruget afregnes dagen før.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet med adresse på kontoret og detaljer om nøgleudlevering.

Ankommer du uden for kontorets åbningstid, kan nøglen hentes på samme adresse i et nøglerum, der kan åbnes med hjælp af den kode, der er oplyst i lejebeviset.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Den første rate udgør 25% af lejeprisen samt evt. afbestillingsforsikring og ekspeditionsgebyr og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 10 dage efter gennemført booking.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før ankomst.

Hvis bookingen foretages mindre end 60 dage før ankomst, modtager du sammen med lejebeviset en faktura på hele beløbet. Betaling skal ske senest 10 dage efter gennemført booking, dog ikke senere end ankomsttidspunktet.

Forbrug
Alle priser er ekskl. el, vand, varme, ekstra inventar m.m. Alle ydelser opkræves særskilt.
Prisen på en KWH er p.t. DKK 2,40.
Prisen på en m3 vand er p.t. DKK 60.

Depositum
Vi opkræver kun depositum i særlige tilfælde. Depositummet betales sammen med lejen i 2.rate. Udlejningsbureauet kan altid, også ved ankomst, opkræve et depositum, hvis dette skønnes nødvendigt. Depositummet kan ikke benyttes til modregning af energiforbrug på afrejsedagen.

Det betalte depositum bliver overført til Jeres konto ca. 14 dage efter lejemålets ophør såfremt der ikke er nogle bemærkninger.

Husdyrgebyr
Ved visse huse opkræves et husdyrgebyr. Beløbet er til dækning af den ekstra slitage, der er på huset ved medbringning af husdyr og tilbagebetales ikke. Hvor dette er aktuelt, fremgår det af den pågældende husbeskrivelse og som ekstra beløb på lejebekræftelsen.

Ungdomsgrupper
Specielt omkring jul, nytår og påske har vi haft problemer med udlejning af feriehuse til unge mennesker bl.a. med beskadigelse af husene og af deres indbo, utilstrækkelig rengøring m.m.. Derfor er vi blevet nødsaget til at fastsætte en aldersgrænse på 26 år, og håber på Deres forståelse
herfor.

Dette gælder naturligvis ikke for:
- Unge mennesker der holder ferie med deres forældre.
- 2 eller 4 unge mennesker, som vil leje et hus sammen

Ved ungdomsgrupper vil der blive opkrævet et depositum.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen