- samlet udbud af sommerhuse i Fjerritslev
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Fjerritslev  /  Fjerritslev - Øslevvej 41
<<Tilbage

Hus nr.  31207384 - Fjerritslev - Øslevvej 41

Beskrivelse
Romantisk og idyllisk beliggende landejendom i naturskønne omgivelser

Stort og rummeligt sommerhus med gode udendørs faciliteter og tæt på gode handelsmuligheder i Fjerritslev.

Indretning

Denne romantiske og stemningsfulde ældre landejendom på hele 410m2 er oprindeligt opført i 1860 og gennemgik i 2008 en større renovering, så den i dag er i tip top stand og lever op til alle de krav, man kan stille til et moderne sommerhus. Med hele 10 værelser er her god plads til 24 overnattende personer, og stedet er derfor særdeles velegnet til ferie for flere familier, eller hvis man skal fejre en helt særlig begivenhed som fødselsdag, jubilæum, barnedåb osv. Madlavningen klares nemt på de to komfurer, og til opbevaring af madvarer har man også to køleskabe til rådighed. Huset råder over tre badeværelser med brusekabiner, det ene endda også med spabad, og derudover også et gæstetoilet. I den ene stue kan man skrue op for hyggen ved at tænde op i brændeovnen, og vil børnene gerne se en film i fred og ro, kan de samles i den anden stue på 1.salen. Selvom man i indretningen sagtens kan fornemme stedets mangeårige historie med de små vinduer, bjælkerne i loftet og de ældre, men flotte bondemøbler, så er huset samtidigt udstyret med alverdens moderne faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, parabol og trådløst internet, som kan benyttes gratis, hvis man medbringer pc eller tablets hjemmefra. Alt i alt en skøn og velfungerende kombination af hygge og funktionalitet, nyt og gammelt, moderne og autentisk!

Udendørs

Ejendommen er placeret på en kæmpestor grund med have, gårdsplads og en dejlig afslappende udsigt til marker og græssende køer. Der er både en åben og en overdækket terrasse og på 1.salen også en dejlig balkon, så alle muligheder for at nyde den danske sommer med grillmåltider, solbadning og lange, lyse aftenener er fuldt ud til stede. Stedet ligger isoleret og i rolige omgivelser, og børnene kan derfor lege trygt og godt på græsset eller i gyngerne og sandkassen.

Beliggenhed

Fjerritslev er den nærmeste by og byder på et godt og varieret handelsliv, og her kan man også holde sit golfhandicap ved lige under ferien. Men også Løgstør på den anden side af fjorden er et besøg værd, byen har et væld af aktiviteter sommeren over indenfor sport, kultur, natur og gastronomi, så her er noget for enhver smag. Vesterhavet ligger 10 km fra sommerhuset, men er bestemt køreturen værd. Uanset årstid og vejr og vind er det store hav altid fascinerende og både en badetur i de blå bølger eller en frisk gåtur i vandkanten med mulighed for at finde rav, skaller og smukke sten er gode oplevelser. Hele området vrimler med små gallerier og arbejdende kunsthåndværkere, så er man på udkig efter en flot souvenir eller et stykke unika, kan man helt sikkert få sit ønske opfyldt. Skulle vejret svigte en enkelt dag, har man ved leje af dette hus adgang til det store, subtropiske badeland i Blokhus.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Blokhus Feriecenter) hele året!

Generel information:
Personer: 24 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 410 m2
Grundareal: 10000 m2
Opført: 1860 
Renoveret: 2008 
Afstande:
Vandet: 10 km
Indkøb: 4,2 km
Restaurant: 4,2 km
Fjord: 6,3 km
Golfbane: 4,6 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 5.443,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.443,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 14.514,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  14.514,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:100 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:10 
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
BalkonJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Strøm inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
CentralvarmeJa
Udsigt over landskabJa
HundevenligJa
CykelvenligJa
VandrevenligJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen