- samlet udbud af sommerhuse i Agger
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Thy  /  Agger  /  Hurup Thy - Aggervej 30
<<Tilbage

Hus nr.  31207075 - Hurup Thy - Aggervej 30

Beskrivelse
Vesterhavsgården er blevet gennemrenoveret fra inderst til yderst, fra gulv til tag. Resultatet er et unikt opholdssted for den store familie eller gruppe, der gerne vil mødes i usædvanlige omgivelser og være tæt på alt det smukke ved Vesterhavsområdet.

Vesterhavsgården har intet mindre end en fantastisk placering! Tæt ved Vesterhavet og med Nationalpark Thy som nærmeste nabo i et naturskønt område med både skove, søer, byer, naturområder og ikke mindst masser af skøn ro. Hertil kommer, at Vesterhavsgården i meget bogstavelig forstand er både ny- og gennemrenoveret. Det store hus fremstår moderne og giver nogle flotte, alsidige rammer om opholdet for storfamilien på fællestur, for fætterkusine-festen eller for virksomheden, der har sat medarbejdere og kunder stævne til et arrangement lidt væk fra det hele.

Lejligheder til alle

Med placeringen midt i det naturskønne område giver Vesterhavsgården det lidt større selskab en mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen - og ikke mindst gøre det helt ugeneret. Gæsterne har ganske enkelt stedet helt for sig selv. Der er samtidig plads til mange overnattende gæster, når store familier med mange børn gerne vil mødes. For der er lejligheder til alle, og alle lejligheder har eget køkken, så der både er mulighed for at lave mad hver for sig i den enkelte lejlighed eller sammen i det store fælleskøkken. Ønsker man at spise sammen, så står spisesalen, der har plads til 100 gæster, til rådighed for gæsterne.

Populære ramme om fester og arrangementer

Vesterhavsgården er, fordi stedet byder på så meget plads og gode overnatningsmuligheder, en populær ramme om en række fester og arrangementer. Værterne holder bryllupper, runde fødselsdage, konfirmationer, receptioner og meget andet på Vesterhavsgården, hvor de har stedet for sig selv - og samtidig kan nyde smukke naturomgivelser sammen med deres gæster. Til disse fester får de ofte mad leveret fra nogle af de mange, dygtige leverandører og restauranter, der er i det store sommerområde. Der er dog også mulighed for selv at lave mad i det store køkken eller at hyre kokke, der på stedet kreerer festmåltidet til gæsterne.

Vesterhavsgården har mange faciliteter og aktiviteter

Vesterhavsgårdens store force er ikke kun den smukke natur, pladsen og placeringen. Det er også de ekstra faciliteter og aktiviteter, der tiltaler stedets mere aktive gæster. Det er for eksempel den lille gymnastikhal, hvor der kan dyrkes forskellig sport og multirummet, hvor der bl.a. er bordtennis og løbebånd. Det gør Vesterhavsgården til det ideelle opholdssted for den store familie, der både søger roen i Vesterhavsnaturen og på andre tidspunkter gerne vil have nogle fysiske oplevelser og udfordringer. Derfor har gæster ofte vandresko, badetøj, mountainbikes og surfboards med, når de besøger Vesterhavsgården.

Erhvervsgæster med en dagsorden

På Vesterhavsgården kommer også mange gæster med en dagsorden, altså erhvervsfolk, der skal runde forskellige emner, debattere, udvikle osv. under deres ophold på Vesterhavsgården, hvor der ligeledes er adgang til et undervisningslokale. Undervejs giver det erhvervsgæsterne ny inspiration til mødet (fx salgs- eller kundemøde), den lille konference eller forhandlingerne, når de bruger stedets og områdets mange muligheder. Det kan være ture i naturen, træning, sport eller team building, der giver dem ny energi, inden de vender tilbage til mødeaktiviteterne.

Der er desuden mulighed for enkelte ekstra opredninger. Kontakt os gerne for en aftale

Generel information:
Personer: 55 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 1183 m2
Grundareal: 30000 m2
Opført: 1989 
Renoveret: 2017 
Afstande:
Vandet: 2 km
Indkøb: 2,7 km
Restaurant: 1,7 km
Hav: 3 km
Fjord: 2 km
Sø: 50 m
Å: 50 m
Golfbane: 10,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 24.120,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  24.120,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 36.180,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  36.180,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Te-køkkenJa
KomfurJa
GasblusJa
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Køleskab med frostboksJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:13 
EnkeltsengJa
Køjeseng:
Sovesofa dobbelt:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SaunaJa
MotionsredskaberJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
BillardJa
GulvvarmeJa
PoolbordJa
AirhockeyJa
BordtennisJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
TerrasseJa
GyngeJa
PetanqueJa
TrampolinJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
OlievarmeJa
AktivitetshusJa
PanoramaudsigtJa
Gode fiskeforholdJa
LystfiskervenligJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
FiskerensebordJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen