- samlet udbud af sommerhuse i Skallerup Klit
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Skallerup Klit  /  Skallerup Klit - Thyborønvej 12
<<Tilbage

Hus nr.  31206464 - Skallerup Klit - Thyborønvej 12

Beskrivelse
Nyt og lækkert sommerhus med smagfuld indretning og smuk beliggenhed
Dette indbydende sommerhus har det hele: høj kvalitet, unik beliggenhed, smukke omgivelser og gode og velfungerende faciliteter.

Indretning
Sommerhuset har et moderne udtryk med sorte træfacader, kobbertagrender og store glaspartier. Alt er i den bedste kvalitet med flotte gulve, moderne og stilfuldt inventar, gode hårde hvidevarer og en gennemført, flot møblering i alle rum; vi tør godt placere dette sommerhus i vores liebhaverklasse! Sommerhusets køkken ligger i åben forbindelse til den store stue. Fra de store vinduespartier er der et fantastisk lysindfald, samtidig med at man kan nyde udsigten over Skallerups indlandsklitter. Sommerhuset har to badeværelser, hvor det ene har spabad. Huset har 4 soveværelser, så der er god plads til to familier. Sommerhuset har desuden en god trådløs internetforbindelse, så medbring gerne pc eller tablet hjemmefra. Dette sommerhus har virkelig høj klasse og skal opleves!

Udendørs
Fra stuen er der flere steder udgang til den store flotte træterrasse. Her er masser af plads til nyde solen eller dagens måltider Her er flere overdækkede terrasser, hvis det er skyggen der trækker. Sommerhuset ligger ikke langt fra stranden og har du været en tur i bølgen blå, kan du benytte den udendørsbruser til at skylle sandet af. Sommerhuset ligger på en smuk naturgrund, hvorfra der er smuk udsigt til Skallerups indlandsklitter.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger i Skallerup Klit med kort afstand til stranden og Skallerup Seaside Resort. Her er flere gode muligheder for wellness samt sjove aktiviteter for hele familien. I gåafstand ligger Lønstrup med sin charmerende hovedgade. Her er arbejdende værksteder, små cafeer og lækre gourmetrestauranter. Den nærmeste større by er Hjørring, som byder på flere interessante museer samt gode shoppingmuligheder.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartnerbureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 118 m2
Grundareal: 1425 m2
Opført: 2017 
Afstande:
Vandet: 330 m
Indkøb: 900 m
Restaurant: 900 m
Golfbane: 3,9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.551,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.551,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 11.667,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  11.667,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:80 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
Udendørs bruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
Engelske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Udsigt over landskabJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen