- samlet udbud af sommerhuse i Øster Hurup
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Himmerland  /  Øster Hurup  /  Øster Hurup - Fruerlund Plantage 32
<<Tilbage

Hus nr.  31206176 - Øster Hurup - Fruerlund Plantage 32

Beskrivelse
Beskrivelse
Fantastisk sommerhus til 2 personer. Sommerhuset hedder "Toppen" -og med rette, da dette hus byder på en unik mulighed for at bo direkte ved stranden i et yderst charmerende sommerhus.

Indretning
Sommerhuset har en intim og hyggelig fornemmelse over sig. Huset har et skønt soveværelse, indrette lyst og funktionelt med fin opbevaringsplads. Køkkenalrummet rummer sofaafdeling, spiseafdeling og et fint udstyret køkken, hvor man kan kreer lækre retter. Husets absolutter største charme, er det fantastiske skue man har ud over havet fra køkkenalrummet. Havet er en konstant følgesvend, morgen, middag og aften. Når nattekulden sætter ind, kan man tænde op i pejsen og lytte til bølgernes brusen. Huset badeværelse er holdt i en lyse og moderne stil.

Udendørs
Fra køkkenalrummet kan man via franskdøre komme ud på den charmerende terrasse med den imponerende udsigt over kysten. Her kan man nemt nyde en god bog, en kold drink, skønne stunder og de unikke omgivelser. Terrassen er omgivet af bevoksning og skærmer for vind og sikre samtidig privatliv. Trænger du til at blive skyllet, efter en tur i bølgen blå, kan man anvende udebruseren. Grunden er kupperet og er med til at understrege den hyggelige og intime stemning. Parkering til huset foregår ca. 50 m ned af en hyggelig lille sti.

Beliggenhed
Området omkring Øster Hurup er kendt for dens smukke strande med lavt vand, her kan man få mange timer til at gå med dejlige gåture, svømning og solbadning. I Øster Hurup kan man finde restauranter for enhver smag og man kan også besøge den hyggelige lystbådshavn og nyde den lokale maritime stemning. Er man til naturoplevelser kan de fire Kløverstier varmt anbefales som aktivitet. Hvis man ønsker at besøger en af de større byer kan man inden for kort tid komme til Aalborg, Randers og Hobro. Af spændende attraktioner i nærområdet kan nævnes: Randers Regnskov, Memphis Mansion, Aalborg Zoo og Vikingcenter Fyrkat.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau)

Generel information:
Personer: 2 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 32 m2
Grundareal: 1000 m2
Opført: 1935 
Renoveret: 2015 
Afstande:
Vandet: 15 m
Indkøb: 1,6 km
Restaurant: 1,6 km
Kyst: 15 m
Fjord: 9,5 km
Golfbane: 15 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.466,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.466,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 2.466,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.466,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Affaldsforhold:110 
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen