- samlet udbud af sommerhuse i Als Odde
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Himmerland  /  Als Odde  /  Helberskov - Ved Havet 4
<<Tilbage

Hus nr.  31206117 - Helberskov - Ved Havet 4

Beskrivelse
Beskrivelse
Her er plads både inde og ude. Sommerhuset har tre gode værelser og en skøn have med hyggelige kroge. Fra huset kan man hurtigt komme ned til havet og nyde den smukke natur.

Indretning
Husets køkkenalrum er i åben forbindelse med stuen. Her kan man rigtig nyde naturen og haven udenfor, gennem de store panoramavinduer. Køkkenet er fint udstyret, så man kan kreér lækkert mad til hele familien. Hvis det bliver køligt kan man tænde op i pejsen og nyde ilden knitre og feriestemningen. Huset har plads til familien eller vennerne der gerne vil på tur sammen. Her er tre soverum; en med dobbeltseng, en med køjeseng og en med enkeltseng.

Udendørs
Haven er omkranset af buske og træer. Så det er nemt at finde en hyggelig krog. Hvor man kan nyde solen og følelsen af at have fri. Der er god plads, hvis man får lyst til at spille fodboldt eller lege tagfat. Børnene kan også bruge gyngerne og sandkassen som hører til huset. Haven har to fine terrasser, så man kan nyde udelivet. Havens hyggeligste sted er bænken som er placeret under træet, her er det oplagt at nyde den dejlige natur som omkranser sommerhuset.

Beliggenhed
Kysten er kun en kort gåtur fra sommerhuset. Kattegats strande er kendt for deres børnevenlighed, med deres lave og rolige vand. Besøg eventuelt også strandende I Øster Hurup og snup en af de lækre isvafler. I Øster Hurup finder man fine butikker, spisesteder og aktiviteter. Besøg for eksempel BOOM Bowling og action eller tage et smut forbi den flotte og stemningsfyldte Marina og Lystbådshavn. Er I til naturoplevelser kan en tur på en af de fire Kløverstier eller et besøg på Lillevildmose Centeret også anbefales. Har man lyst til lidt storby stemning kan man på 40 minutter nå både Hobro, Randers og Aalborg. Her kan man besøge cafeer, gøre en god handel og nyde det pulserende liv. Man kan også hurtigt nå frem til spændende attraktioner såsom Aalborg Zoo, Djurs Sommerland og Randers Regnskov.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Nej
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 68 m2
Grundareal: 1260 m2
Opført: 1979 
Renoveret: 2010 
Delvis renoveret år: 2010 
Afstande:
Vandet: 700 m
Indkøb: 2,8 km
Restaurant: 2,8 km
Kyst: 700 m
Fjord: 3 km
Golfbane: 17 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.969,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.969,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.250,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.250,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:50 l.
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Affaldsforhold:110 
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
Varmepumpe med kølJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen