- samlet udbud af sommerhuse i Øster Hurup
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Himmerland  /  Øster Hurup  /  Øster Hurup - Fruerlund Plantage 31
<<Tilbage

Hus nr.  31206112 - Øster Hurup - Fruerlund Plantage 31

Beskrivelse
Beskrivelse
Denne perle af et sommerhus har plads til 6 personer. Nyd den autentiske sommerhusfornemmelse med en placering lige ved havet og den dejlige strand i Øster Hurup.

Indretning
Huset er lyst og moderne indrettet i skandinavisk stil. Husets køkkenalrum er i åbenforbindelse med en hyggelig stue. Her er god plads til hele familien. Lav lækre fiskeretter i det store, rummelige og lyse køkken, alt imens børnene fornøjer sig med at spiller spil. Havudsigten kan nydes fra køkkenalrummet og husets førstesal; så luk terrassedøren op og nyd lyden af de blide bølgers vuggen. Huset har tre dejlige lyse værelser, et med to enkelsenge og to med dobbeltsenge. Badeværelset fremstår moderne med lyse elementer.

Udendørs
Beliggenheden er helt speciel, med havet som allernærmeste nabo. Grunden er afskærmet og letter kupperet. Der er flere forskellige hyggekroge rundt om huset, så man kan søge solskin eller skygge, alt efter behov. Sæt dig ned på den lille charmerende bænk, ud mod stranden og nyd roen og den skønne natur. Med 15 meter til havet, befinder I jer lige ved strandkanten og man kan nemt benytte den nemme adgang til svømmeture og andre strandaktiviteter.

Beliggenhed
De smukke strande omkring Øster Hurup er kendt for deres rolige lavvande og de børnevenlige strande. Strandlivet byder på mange muligheder; slentre langs stranden, find smukke skaller og sten og måske er du heldig at finde rav! Øster Hurup er kun en kortere gåtur fra sommerhuset og her finder man spisesteder, butikker og den hyggelige og stemningsfulde marina med lystbådehavn. Ønsker man naturoplevelser kan en tur på en af de fire lokale Kløverstier anbefales. Randers, Hobro og Aalborg ligger inden for en times kørsel og her kan man besøge spændende attraktioner såsom Randers Regnskov, Fyrkat Viking Center eller Aalborg Zoo.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau)

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 117 m2
Grundareal: 1000 m2
Opført: 1930 
Renoveret: 2016 
Afstande:
Vandet: 15 m
Indkøb: 1,6 km
Restaurant: 1,6 km
Kyst: 15 m
Fjord: 9,5 km
Golfbane: 15 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.391,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.391,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 3.391,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.391,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
Udendørs bruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
Kabel TVJa
VaskemaskineJa
Spillekonsol:
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
AffaldsforholdJa
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen