- samlet udbud af sommerhuse i Aakirkeby
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Sydbornholm  /  Aakirkeby  /  Boderne - Bodernevej 12
<<Tilbage

Hus nr.  31197164 - Boderne - Bodernevej 12

Beskrivelse
Indendørs.
Husets stue er med sine lyse farver og smagfulde indretning oplagt til hygge, der er sovemuligheder i den en ende af stuen, til familiens yngste. Fra stuen er der adgang til en terrasse med morgensol. Køkkenet er enkelt og praktisk indrettet med en hyggelig spiseplads. Badeværelset er rummeligt og indrettet i ejers smag, toilettet finder du ved siden af badeværelset. Der er et soverum med 2 enkeltsenge. Et rigtig godt hus til familien eller en romantisk ferie for 2.

Udendørs.
Huset ligger på en 2000 m2 velpasset grund i smukke omgivelser, her er masser af plads til leg og her er skyggefulde steder under træerne, her er også mange hyggelige solpletter og terrasser. Vil du nyde stedets idyl en aften hvor duggen er begyndt at falde kan du opleve det hele fra det møblerede drivhus. Her kan du nyde din ferie i fredelige og idylliske omgivelser, huset ligger som det sidste på en blind vej så der kommer kun jer her. Har I cykler eller andet udstyr med er der god plads i annekset. Bilen kan du parkere ved huset. Rundt om huset ligger marker som bliver dyrket af den lokale landmand.

Beliggenhed.
Lidt syd for Aakirkeby ligger denne idyl, du er tæt på gode indkøbsmuligheder i Aakirkeby og ved Boderne har du en god og børnevenlig sandstrand blot 3 km fra huset, en smuk tur på cykel. I Boderne har du mulighed for at nyde en frokost på den hyggelige café mens du nyder udsigten over den smukke hvide strand og Østersøen, du kan også bestille en picnickurv du kan tage med på stranden. I Boderne er det også muligt at udvide garderoben i Bornholms bedste tøjbutik. Er børnene med bør I besøge NaturBornholm, her er det muligt at opleve en tidsrejse der beskriver Bornholms tilblivelse og I kan se de dinosaurer der levede på Bornholm i fuld størrelse og på Vikingegården der ligger tæt ved huset kan I se modeller og smukke og vellignende knive og sværd m.m fra vikingernes tid. Oplevelserne ligger alle i cykelafstand. God ferie.

Generel information:
Personer: 2 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 89 m2
Grundareal: 2000 m2
Opført: 1909 
Renoveret: 1998 
Afstande:
Vandet: 2,4 km
Indkøb: 2,5 km
Restaurant: 2,5 km
Lufthavn: 11 km
Færge: 15 km
Bus: 1,4 km
Kyst: 2,3 km
Golfbane: 9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.482,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.482,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.964,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.964,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Til svømmehal:15 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen