- samlet udbud af sommerhuse i Saltum
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Saltum  /  Saltum - Harebakken 6
<<Tilbage

Hus nr.  31195497 - Saltum - Harebakken 6

Beskrivelse
Ægte dansk sommerhushygge på skøn plet i Saltum
Dette hus er indbegrebet af alt, hvad man forventer af et dansk sommerhus og har tilmed kort afstand til både Vesterhavet, Faarup Sommerland og andre sjove udflugtsmål.

Indretning
Sommerhuset består af et hovedhus på 80m2 og et anneks på 18m2 med et par ekstra sovepladser; har man teenagere med på ferien vil de måske sætte pris på at få deres egen afdeling. Hovedhuset er indrettet i klassisk sommerhusstil med masser af atmosfære og hjemlig stemning. Køkken, spiseplads og stueafdeling ligger samlet i ét stort opholdsrum, og man kan på den måde være sammen om de fleste aktiviteter og få tanket op på samværskontoen, inden hverdagen melder sin ankomst igen. Det ene værelse ligger lige op til stuen, mens det andet værelse og badeværelset ligger langs en lille gang bag spisepladsen. Hele huset er godt udstyret med praktiske og hyggeskabende faciliteter; f.eks. kan man tænde op i brændeovnen på en kølig og vindblæst dag, og man kan vaske og tørre badetøj og håndklæder i vaskemaskinen og tørretumbleren, som står i skuret. Desuden også varmepumpe med køl, parabol og trådløst internet, så medbring gerne pc og tablets hjemmefra, så er alle glade!

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor og lukket naturgrund, så man kan roligt lade evt. dyr løbe rundt og lade børnene tage en svingtur i gyngen på egen hånd. Huset har en 60m2 stor terrasse, og der er masser af små kroge og hjørner. Terrassen er flere steder niveaudelt og har god afskærmning for vinden, så alle muligheder for at nyde den danske sommer er fuldt ud til stede her.

Beliggenhed
Med kun 800 meter til Vesterhavet kan man bade dagen lang eller slutte dagen med en lang gåtur i vandkanten, mens man ser solen gå ned i horisonten; det store hav er og bliver Nordjyllands største attraktion og den er jo tilmed helt gratis. Plager børnene for lidt mere action, anbefaler vi en dag eller to i Faarup Sommerland, hvor de kan få lysten stillet i rutsjebaner, karruseller, på hoppepuder, riverrafting, skattejagt og meget, meget mere. En god og lidt mere rolig aftenaktivitet er den store minigolfbane ved Jambo Feriepark, det er Nordeuropas største, flotteste og sjoveste. I Blokhus kan man shoppe, spise, besøge det store badeland eller holde formen ved lige i fitnesscenteret på Danland.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 80 m2
Anneksareal: 18 m2
Grundareal: 2830 m2
Opført: 1965 
Renoveret: 1996 
Afstande:
Vandet: 800 m
Indkøb: 1,2 km
Restaurant: 2,6 km
Golfbane: 6,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.941,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.941,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.379,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.379,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Lukket have/grundJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen