- samlet udbud af sommerhuse i Femmøller
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Østjylland  /  Østjylland Nord  /  Djursland  /  Syddjursland  /  Femmøller  /  Ebeltoft - Fuglsøvej 32
<<Tilbage

Hus nr.  31193349 - Ebeltoft - Fuglsøvej 32

Beskrivelse
Indretning
Ved det "gamle" Femmøller finder man dette hyggelige og nyrenoverede sommerhus, beliggende på en skøn naturgrund. Huset som er i to plan indeholder: I underetagen finder man en hyggelig stue/spisestue med pilleovn samt et flot nyt køkken fra 2017 med b.la. opvaskemaskine. To skønne soveværelser, hvoraf det ene er med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge (bemærk enkeltsengene er 190 cm lange). Pænt badeværelse med bruseniche. Første salen indeholder en flot opholdsstue, møbleret med gode møbler og med den mest fantastiske udsigt over Ebeltoft Vig. Dejligt soveværelse med dobb. seng samt et gæstetoilet med håndvask.

Udendørs
Huset er beliggende på en skøn naturgrund som er velegnet til leg og boldspil. Der er en dejlig terrasse med gode havemøbler og grill, hvor man en skøn sommeraften kan side og nyde aftensolen gå ned over vandet og hvor man har den rislende bæk i baghaven. Afstanden til stranden er lige på den anden side af vejen ca. 50 mtr.

Beliggenhed
Huset er beliggende i det dejlige område omkring det "gamle" Femmøller. Stranden ved Femmøller er en sandstrand og meget børnevenlig med lavt vand. I området tæt på huset findes der gode spisesteder og muligheder for daglivareindkøb. Der er ca 7 km til Ebeltoft By med de små hyggelige gader med de toppede brosten. Besøg f.eks. Det gamle Rådhus, Glasmuseet eller byens vartegn Fregatten Jylland. Huset er beliggende ca. 1/2 times kørsel fra Djurs Sommerland og Kattegatcentret i Grenaa.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 116 m2
Grundareal: 2000 m2
Opført: 1965 
Renoveret: 2017 
Afstande:
Vandet: 50 m
Indkøb: 1000 m
Restaurant: 750 m
Lufthavn: 15 km
Kyst: 50 m
Hav: 50 m
Golfbane: 7 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.961,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.961,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.791,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.791,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
OvnJa
KøleskabJa
FryserJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
Træ/parketgulvJa
Flise/klinkegulvJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
TerrasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Antal etager i lejemålet:
Til svømmehal:8,5 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen