- samlet udbud af sommerhuse i Langemark
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Østjylland  /  Samsø  /  Langemark  /  Samsø - Egernvej 16
<<Tilbage

Hus nr.  31191843 - Samsø - Egernvej 16

Beskrivelse
Det lille sommerhusområde øst for Langemark er en fredelig plet helt ude ved vandet midtvejs mellem velrenommeret 18-hullers golfbane lige ud til vandet og Ballens lystbådehavn med populær badestrand, butikker, caféer og gode spisesteder.

Indendørs
Alrummet er renoveret med glasparti mod vandet og udgang til terrassen, så man kan få størst mulig glæde af den pragtfulde udsigt. Langs den ene endevæg er der køkkendel med bl.a. opvaskemaskine. I badeværelset er der klinkegulv og bruser. Der er skydedør til alle tre soverum: ét med 1½-mands seng (140 cm bred), ét med dobbeltkøje og ét med forskudte køjer, der er knap 190 cm lange. Huset opvarmes med luft-til-luft varmepumpe og enkelte elpaneler. Der er trådløst internet i sommerhuset.

Udendørs
Udover terrassen mod vandet er der en lille fliseterrasse syd for huset - også med havudsigt - og en lækrog mod vest med fast havebord. Havemøbler står til rådighed, herunder et par solstole. Der er god plads på grunden til boldspil m.v. Stranden nærmest ved er stenet; er man mere til sandstrand, kan man gå et stykke mod syd, hvor den efterhånden skifter til sandstrand.

Beliggenhed
På Samsø kan man nyde den smukke natur på alle tider af året til fods, på cykel eller i bil med stop undervejs i de charmerende små landsbyer med få kilometers afstand. Både i boderne ved vejen og i flere af øens butikker kan man købe de fine lokale råvarer og have fornøjelsen af selv at tilberede et delikat måltid. Har man lyst til at spise ude, er der adskillige gode spisesteder at vælge imellem, ikke mindst i Ballen. Samsø byder også i løbet af året på forskellige kulturelle arrangementer - billedkunst, musik m.v. - så der er oplevelser nok til mere end én ferie!

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 52 m2
Grundareal: 1244 m2
Opført: 1970 
Renoveret: 2016 
Delvis renoveret år: 2016 
Afstande:
Vandet: 100 m
Indkøb: 3 km
Restaurant: 3 km
Færge: 6 km
Bus: 1,7 km
Kyst: 100 m
Hav: 100 m
Golfbane: 3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.433,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.433,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.793,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.793,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
KøleskabJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
DVD-afspillerJa
VaskemaskineJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
Spillekonsol:
Vinyl/linoleum gulvJa
Flise/klinkegulvJa
Vinyl/linoleum/laminat/korkgulvJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
HavudsigtJa
PanoramaudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen