- samlet udbud af sommerhuse i Helles Klint
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Sjælland og øer  /  Sjælland  /  Vestsjælland  /  Helles Klint  /  Røsnæs - Hejrevej 22
<<Tilbage

Hus nr.  31191838 - Røsnæs - Hejrevej 22

Beskrivelse
Indretning
Feriehuset indeholder kombineret køkken og opholdsstue. Lyst køkken med kogeplader og køleskab med fryser. Opholdsstue med dobbeltdøre ud til en meget hyggelig og privat træterrasse, sofa, hyggelig spisekrog, brændeovn og tv. Badeværelse med bruseniche. Soveværelse med dobbeltseng. Desuden dobbelt sovesofa i stuen med 2 sovepladser. Huset opvarmes med brændeovn og elvarme.

Der er gratis trådløst internet til rådighed.

Udendørs
1296 m2 grund med terrasse. Haven er indrettet med en stor, saftiggrøn græsplæne, der støder ned til et moseområde hvor områdets mange rådyr kommer og drikker vand. Ved huset er der havemøbler og grill.

Beliggenhed
Sommerhuset er beliggende i smukt kuperet område ved "Helles Klint" som er et sommerhusområde beliggende på sydsiden af Røsnæs-halvøen vest for Kalundborg. Ved stranden, hvor der opsættes badebro, ser man nogle fantastiske klinter, som bestemt er et besøg værd. Området grænser op til de fredede arealer ud til spidsen af halvøen og naturen er meget flot og afvekslende. Ved naturskolen er der en hyggelig lille restaurant og ude på spidsen er der adgang til det lille fyr. Der er 500 meter til stranden. og 2,5 km til nærmeste indkøb. I havnebyen Kalundborg, som ligger 10 km fra Røsnæs, er der et stort udvalg af butikker, restauranter og indkøbssteder.

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 43 m2
Grundareal: 1296 m2
Opført: 1960 
Afstande:
Vandet: 600 m
Indkøb: 2,5 km
Restaurant: 2,5 km
Golfbane: 4,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.675,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.675,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 3.725,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.725,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
HavemøblerJa
TerrasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen