- samlet udbud af sommerhuse i Saltum
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Saltum  /  Saltum - Nordborgvej 10
<<Tilbage

Hus nr.  31191288 - Saltum - Nordborgvej 10

Beskrivelse
Godt beliggende sommerhus med gode udearealer og tæt på Vesterhavet
Et ideelt sommerhus til en parferie eller for den lille familie, som gerne vil være tæt på stranden og andre gode udflugtsmål.

Indretning
Sommerhuset råder over 73m2, som fordeler sig på et åbent opholdsrum med køkken, spiseplads og stue, tre værelser og et badeværelse. Huset er egnet til fire personer, da værelserne har hhv. dobbeltseng og to enkeltsenge. Badeværelset har bruser, og her kan man også vaske badetøj og håndklæder, så man hele tiden er klar til en tur i Vesterhavet. Husets A-form giver højde og med det nordjyske lys strømmende ind ad det store vinduesparti i stuen, er opholdsrummet et dejligt sted at mødes til hygge og afslapning. Kommer man i de kolde måneder udenfor sommersæsonen, kan man tænde op i brændeovnen og lade varmen sprede sig. Huset er godt udstyret med praktiske hjælpemidler, og tv'et har både danske, svenske, norske og tyske kanaler. Endelig er her også trådløst internet, så medbring gerne pc eller tablet hjemmefra, så er det hurtigt at finde relevante oplysninger om områdets mange muligheder.

Udendørs
Den store naturgrund er omgivet af høje træer, og man kan derfor opholde sig udendørs i helt fred og ro. Der er både en lukket, en åben og en overdækket terrasse og god plads til at børnene kan løbe rundt og lege lidt. Havemøbler, parasol, liggestole og grill er til rådighed, så om vejret vil, skal det nok blive en god sommer på denne matrikel.

Beliggenhed
Vesterhavet er altid dragende, uanset vejr og vindforhold. Det ligger kun 900 meter fra dette hus og indbyder til lange dasedage og friske gåture. Skal der ske lidt mere, kan vi anbefale en dag i Danmarks bedste forlystelsespark, Faarup Sommerland, som også ligger i gåafstand fra huset. Her er gode, sjove og spændende aktiviteter for hele familien og mange grønne oaser, hvor man kan nyde sin mad eller tage en pause med en god kop kaffe. Holder man af at fiske, ligger den idylliske Nols Sø ved Saltum, og i Løkken kan man bowle og lege i Action House og efterfølgende slentre en tur på Torvet, som både byder på gode butikker og spisesteder.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 73 m2
Grundareal: 1868 m2
Opført: 1974 
Renoveret: 1996 
Afstande:
Vandet: 900 m
Indkøb: 2,1 km
Restaurant: 3,2 km
Golfbane: 4,8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.773,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.773,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 2.773,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.773,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 7. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
CykelvenligJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen