- samlet udbud af sommerhuse i Blokhus Strand og By
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Blokhus  /  Blokhus Strand og By  /  Blokhus Strand og By - Sønder I By 34
<<Tilbage

Hus nr.  31186509 - Blokhus Strand og By - Sønder I By 34

Beskrivelse
Hyggeligt lille byhus med kort afstand til Blokhus by og Vesterhavet
Det helt ideelle sommerhus for en familie med lidt større børn eller for to til tre par, som gerne vil opleve denne smukke del af Nordjylland sammen.

Indretning
Sommerhuset er et mindre, men hyggeligt og fint fungerende byhus i to etager. I stueplan ligger køkken med spiseplads, to soveværelser med dobbeltsenge og husets store badeværelse med bruser, spabadekar, sauna og mulighed for at vakse og tørre tøj. På førstesalen er endnu to værelser med dobbeltsenge, et gæstetoilet og en skøn stue med læsehjørne og sofaarrangement ved tv'et. Alle rum er dejligt og nydeligt indrettede med det nordjyske lys strømmende ind ad vinduerne og klassiske og pæne møbler, og huset egner sig godt til de, der søger en god og velfungerende base og samtidig gerne vil ud på oplevelser og eventyr i området. Sommerhuset har også trådløst internet, så medbring gerne pc eller tablets hjemmefra, så er det hurtigt og nemt at finde oplysninger om udflugtsmål, seværdigheder og aktiviteter i området, se evt. mere på www.blokhus.dk eller www.visitnordjylland. Gode rammer og faciliteter for den næste ferie i Nordjylland.

Udendørs
Sommerhuset har en tilhørende mindre havegrund med sydvendt terrasse og græsplæne, hvor sommeren kan nydes med lidt boldspil, grillmåltider og hygge på de lange, lune aftenener. Fra stuen på første salen kan man også gå ud på en skøn balkon med plads nok til at sidde og drikke en kop kaffe eller et godt glas rødvin.

Beliggenhed
Med beliggenheden lige bag Blokhus by er man tæt på det hele og alligevel dejligt væk fra trafik og den uundgåelige leben, som følger med det store turistindtog om sommeren. Den nemmeste og hurtigste vej til Vesterhavet er via den lille sti som løber fra rundingen af Søndre Strandvej, en lille kort tur på 450 meter gennem de charmerende klitter på den sidste del. I Blokhus by er der sommeren igennem arrangeret mange aktiviteter for både børn og voksne, og byen har et flot udvalg af butikker og spisesteder. På en regnvejrsdag kan man besøge det store badeland ved Danland, og her er der også mulighed for at købe adgang til stedets fitness- og wellnesscenter, hvis formen skal holdes ved lige under ferien.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 110 m2
Grundareal: 440 m2
Opført: 2003 
Afstande:
Vandet: 450 m
Indkøb: 200 m
Restaurant: 200 m
Golfbane: 2,6 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.442,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.442,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.475,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.475,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
TV:
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
BalkonJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 5. jan. 2018)Ja
CentralvarmeJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen