- samlet udbud af sommerhuse i Grønhøj Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Grønhøj Strand  /  Grønhøj - Hannesvej 2
<<Tilbage

Hus nr.  31186434 - Grønhøj - Hannesvej 2

Beskrivelse
Charmerende og godt indrettet feriehus i dejlige omgivelser.
Et idyllisk sommerhus i rolige omgivelser - perfekt til en afslappende ferie for 2 personer.

Indretning
Når man træder ind i dette feriehus, oplever man en charmerende og hyggelig stemning med naturen og klitterne lige uden for døren. Ved det lille køkken med en lille kombi-ovn og en lille opvaskemaskine, er der opsat et spisebord og i forlængelse heraf, kommer stuen med brændeovn, behagelige møbler og dobbeltdøre til terrassen, hvilket gør at man virkelig kan få naturen helt ind i huset. Fra stuen er der adgang til husets to soveværelser, begge med dobbeltsenge og fra det ene værelse er der udgang til endnu en terrasse. Med både vaskemaskine, en lille opvaskemaskine, parabol og trådløst internet mangler her intet, og alle er sikre på, at få et ophold i fred og ro med afslapning i hinandens selskab.

Udendørs
Den store klitgrund består af smukke marehalmsklitter og man finder altid en plads i læ. Udover husets to delvist aflukkede terrasser, er der anlagt en hyggelig sandterrasse og det er ikke svært at forestille sig, hvor lækkert det må være at sidde og nyde solens varme midt i naturen. Huset er beliggende ca. 320 meter fra Vesterhavet og Hannesvej, hvor huset er beliggende, ender i en strandsti direkte til de blå bølger. Der er havemøbler, liggestole og grill til rådighed ved huset.

Beliggenhed
Grønhøj Strand byder på en af vestkystens bedste badestrande i en pragtfuld natur med marehalmsbeklædte klitter og små idylliske stier samt ugenerte gryder. Et yderst attraktivt område, der indbyder til traveture i klitterne med et utal af strandstier samt strandaktivitet ved det brusende Vesterhav. Området er også et godt udgangspunkt for ture rundt i Jammerbugten, besøg f.eks. Rubjerg Knude, Børglum Kloster, Lønstrup, Faarup Sommerland samt badebyerne Blokhus og Løkken som byder på shopping og mange gode spisesteder.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 50 m2
Grundareal: 1423 m2
Opført: 1952 
Afstande:
Vandet: 320 m
Indkøb: 400 m
Restaurant: 400 m
Golfbane: 1,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.572,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.572,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.167,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.167,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:20 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen