- samlet udbud af sommerhuse i Bork Hytteby
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Vestjylland  /  Vestjylland Syd  /  Bork Havn  /  Bork Hytteby  /  Bork Havn - Bork Hytteby 107
<<Tilbage

Hus nr.  31185950 - Bork Havn - Bork Hytteby 107

Beskrivelse
Flot sommerhus med stor træterrasse

For enden af en blind vej, omgivet af store træer og i hjertet af "Bork Hytteby" finder I dette flotte træbeklædte sommerhus. Med en bred træterrasse på hele tre sider af huset, to sæt udendørs spiseborde og et hegn, der giver læ, har I her god mulighed for at nyde den vestjyske natur og de rolige omgivelser.

Indretning og faciliteter

Husets store, lyse og åbne fællesrum, rummer både TV-stue, spisebord, køkken og soveplads til to i alkove. På TV'et er der både danske og tyske kanaler, og desuden er der også internetadgang i huset. Køkkenet er udstyret med komfur, emhætte, køleskab med frys og mikrobølgeovn.

Sommerhuset har plads til fire overnattende voksne og ét husdyr. Udendørsområdet er indhegnet hele vejen rundt, så I, eksempelvis, kan holde styr på jeres hund. Ud over de to sovepladser i alkoven, er der to soveværelser, det ene med en dobbelt sovesofa og det andet med dobbeltseng. Huset har ét badeværelse, med bruser.

Beliggenhed

Huset ligger i et privat hjørne af området ved Bork Havn, der hedder Bork Hytteby. "Hyttebyen" er et hyggeligt sommerhusområde, med rolige grusveje mellem sommerhusene. Der er en legeplads lige om hjørnet fra sommerhuset og en gåtur til Ringkøbing Fjord eller Bork Vikingehavn er ikke lang. 2,5 kilometer derfra finder I byen Bork Havn, med blandt andet en købmand, restaurationer, minigolf, cykeludlejning, græsstrand og surfskole.

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 53 m2
Grundareal: 225 m2
Opført: 1994 
Afstande:
Vandet: 2,5 km
Indkøb: 2,5 km
Restaurant: 2,5 km
Tog: 10000 km
Bus: 3 km
Kyst: 8 km
Hav: 8 km
Fjord: 2,5 km
Golfbane: 20 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.515,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.515,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 3.029,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.029,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
HavemøblerJa
TerrasseJa
Diverse information
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Til svømmehal:10 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater...

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen