- samlet udbud af sommerhuse i Saltum
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Saltum  /  Saltum - Lyngtoften 1
<<Tilbage

Hus nr.  31185902 - Saltum - Lyngtoften 1

Beskrivelse
Lyst og indbydende sommerhus i gåafstand til Vesterhavet
Pænt og velholdt sommerhus med gode terrasser og kort afstand til stranden, indkøbsmuligheder og det altid populære Faarup Sommerland.

Indretning
Velkommen til dette hyggelige og godt indrettede sommerhus, der er lige velegnet til familieferie som til et ophold for et enkelt eller to par, som søger roen og freden i de natursmukke omgivelser tæt ved Vesterhavet. Sommerhuset består af tre værelser med hhv. to dobbeltsenge og en køjeseng, et badeværelse med brusekabine, et køkken og en stue med et hyggeligt spisehjørne, en flot brændeovn og et dejligt sofaarrangement foran de store vinduer med udsigt til de charmerende og karakteristiske klittoppe med marehalm. Hele huset er godt udstyret, og med både vaskemaskine, opvaskemaskine og parabol kommer ferien til at forløbe som en leg. Indretningen er holdt i en lys og varm stil, som alle vil føle sig hjemme i, og har man små børn med på ferien er her også en ekstra barnestol og seng, så de mindste kan sidde og sove trygt og roligt. Alt i alt et velholdt og velfungerende hus, som vi giver vore bedste anbefalinger med på vejen.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund på en kort vej med få huse, så her generes man ikke af meget støj eller trafik. Foran huset ligger carporten og en lille forhave med gyngestativ og sandkasse, og på bagsiden kan man nyde den danske sommer i fulde drag på en dejlig stor terrasse med en god, overdækket del. Skønne udearealer med gode faciliteter for hele familien.

Beliggenhed
Med Vesterhavet kun 400 meter væk, er man garanteret en del badeture og traveture i vandkanten. Havet er fascinerende året rundt, blåt og klart og sommeren og lidt mere råt og vildt i efterårs- og vintermånederne. Saltum Strand Camping ligger 1,5 km væk, her kan man købe rundstykker, aviser og andre småting ved købmanden, mens større indkøb er mere praktisk at foretage sig i Saltum by. Både børn og voksne vil elske en dag eller to i det berømte og populære Faarup Sommerland, en stor og smuk forlystelsespark med aktiviteter nok til både store og små. Parken har flere gode spisesteder og man er også velkommen til at medbringe sin egen mad og evt. benytte de opstillede grillstationer.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

GRATIS BADELAND INKLUSIV! Fri og ubegrænset adgang til badeland (Blokhus Feriecenter) hele året!

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 80 m2
Grundareal: 2500 m2
Opført: 1970 
Renoveret: 2000 
Afstande:
Vandet: 400 m
Indkøb: 1,4 km
Restaurant: 5 km
Golfbane: 6 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.023,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.023,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.781,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.781,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Gratis adgang til Badeland / SvømmehalJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen