- samlet udbud af sommerhuse i Dyngby Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Østjylland  /  Østjylland Syd  /  Odderkysten  /  Dyngby Strand  /  Dyngby Strand - Dyngby Havvej 2
<<Tilbage

Hus nr.  31185330 - Dyngby Strand - Dyngby Havvej 2

Beskrivelse
Indretning
Beliggende kun 100 meter fra vandet finder man dette flotte og nyopførte sommerhus fra 2017 med havudsigt. Huset egner sig godt til den store familie eller 2 familier, da huset har hele 8 sovepladser fordelt på 3 dobbeltsenge samt 2 enkeltsenge. Sommerhusets køkken er udstyret med alt hvad den moderne familie behøver og derunder opvaskemaskine. Stuen er stor, lys og venlig med loft til kip og vinduesparti fra gulv til loft. Fra stuen er der udgang til stor terrasse. I stuen er der også brændeovn til at hygge sig omkring på en kold sommeraften. Desuden har huset varmepumpe samt el-radiatorer til opvarmning. Huset har 2 badeværelser - begge med brus. Det ene badeværelse har derudover et badekar. Til børnene er huset udstyret med barnestol og børnene er også meget velkomne på hemsen som er det perfekte sted til leg for de yngste i familien.

Udendørs
Huset er beliggende på en stor hjørnegrund, hvorfra der er udsigt til havet. Husets ene halvdel er omgivet af en stor træterrasse hvoraf en del af terrassen er overdækket. Der er gode havemøbler, solsenge og grill til rådighed. Græsplænen giver god plads til leg og udendørsspil. Desuden er der bred indkørsel med plads til flere biler.

Beliggenhed
Kun 100 meter fra sommerhuset ligger Dyngby Strand og kort herfra ligger også Saksild Strand hvor der kan købes store vaffelis og nydes en god middag på restaurant Bondehuset.

Odderkysten byder på mange spændende smagsoplevelser, som venter på at blive udforsket. Besøg f.eks. Fru Møllers Mølleri, som kun ligger 5 min. fra sommerhuset og tilbyder lækkert brød, lækre kager, en brunch i restauranten eller køb kødet med hjem til grillen fra gårdens egen slagterbutik.

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Boligareal: 123 m2
Grundareal: 820 m2
Opført: 2017 
Afstande:
Vandet: 100 m
Indkøb: 4,5 km
Restaurant: 4,5 km
Lufthavn: 90 km
Bus: 4,5 km
Kyst: 100 m
Hav: 100 m
Golfbane: 13 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.586,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.586,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 9.438,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  9.438,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KogepladerJa
EmhætteJa
OvnJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barnestol:
Bad/toilet
BadekarJa
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
Træ/parketgulvJa
Flise/klinkegulvJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Til svømmehal:9,5 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen