- samlet udbud af sommerhuse i Rødhus Strand
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Jammerbugten  /  Rødhus Strand  /  Rødhus - Hunetorp Klitvej 247
<<Tilbage

Hus nr.  31184988 - Rødhus - Hunetorp Klitvej 247

Beskrivelse
Hyggeligt og aldeles godt beliggende sommerhus tæt på Rødhus Strand
Dette sommerhus har plads til hele familien og ligger i gåafstand til Vesterhavet og få kilometer fra feriebyerne Hune og Blokhus.

Indretning
Sommerhuset er oprindeligt opført i 1976 og gennemgik ved årtusindskiftet en flot renovering, så det i dag byder gæsterne velkommen i lyse og indbydende rammer. Huset består af tre værelser med hhv. en dobbeltseng, to enkeltseng og to køjesenge, et badeværelse med bruser og et stort og sammenhængende opholdsrum med køkken, spiseafdeling og stue. Møblerne er klassiske og behagelige og i stuen kan man tænde op i den væghængte brændeovn og nyde udsigten til de små klittoppe og marehalmen, som er så karakteristisk for naturen på disse kanter. Udover tv med danske og tyske kanaler har sommerhuset ikke en masse moderne udstyr og faciliteter, til gengæld er man sikker på at få et par gode snakke over opvasken og fyldt op på samværskontoen med hygge og afslapning. Medbring gerne kort, spil, bøger, tegnematerialer og ikke mindst badetøj og travesko, så man kan udnytte at være så tæt på naturen. Huset egner sig fint til en familieferie med børn, men et par som søger roen og freden, vil også få et dejligt og vellykket ophold i disse velfungerende rammer.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund omgivet af højt græs, marehalm og små træer. Til huset hører to skønne terrasser, den ene delvist overdækket og den anden åben, men for begge gælder det, at man kan opholde sig ugeneret og få det maksimale ud af den danske sommer med solbadning, grillmåltider og lange, lune aftener.

Beliggenhed
Vesterhavet er et af Danmarks absolutte smukkeste og mest populære trækplastre, og det ligger kun 300 meter fra dette sommerhus. For enden af Hunetorp Klitvej kan man tage stien til strandkanten, og skal man have den store oppakning med til en hel dag, anbefaler vi at man kører ad den store nedkørsel ved Strandfogdensvej. Få kilometer væk finder man de to feriebyer Hune og Blokhus, hvor man kan handle, shoppe og spise på de mange cafeer og restauranter. Hune byder desuden på Anne Just's Have, Skulpturparken og Gatewayen i skoven, mens man i Blokhus kan gå i badeland og fitness- og wellnesscenter ved Danland og deltage i nogle af de mange aktiviteter, som løber af stablen i alle store ferier; se mere på www.blokhus.dk.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Nej
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 74 m2
Grundareal: 1400 m2
Opført: 1976 
Renoveret: 2000 
Afstande:
Vandet: 390 m
Indkøb: 2,1 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.023,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.023,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.648,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.648,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
GulvvarmeJa
InternetNej
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Slutrengøring inkl. (fra 6. jan. 2018)Ja
ElvarmeJa
Udsigt over landskabJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen