- samlet udbud af sommerhuse i Østre Sømarken
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Sydbornholm  /  Sømarken  /  Østre Sømarken  /  Sømarken - Bjælkeåsen 1
<<Tilbage

Hus nr.  31184610 - Sømarken - Bjælkeåsen 1

Beskrivelse
Indretning.
Huset er holdt i lyse farver og byder sine gæster på ferie i smukke rammer. Stuen har et pragtfuldt opholdsområde med behagelige møbler og et fantastisk lysindfald fra både panoramvinduer og tagvinduer, der er loft til kip i stuen. Spiseområdet er praktisk placeret mellem stuen og det åbne og godt indrettede køkken. Der er god plads i spiseområdet og mulighed for at nyde brændeovnens flammer til middagen, og du har adgang til terrassen fra spiseområdet. Køkkenet er åbent og har sin egen udgang så servering på terrassen er en smal sag. Huset har 3 soverum, 2 med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge. Alle 3 rum er lyse og her er god plads og fra det ene der der adgang til naturen. Badeværelset er rummeligt, enkelt indrettet og med sauna. Det perfekte hus til familiens ferie eller venner på tur.

Udendørs.
Fra det ene soverum kan du gå ud i morgensolen på det lille åbne område, bagom huset, her er plads til at sætte et par stole så du kan nyde dagen gå i gang. Terrassen er solrigtig og afskærmet så du kan opholde dig uforstyrret her.Terrassen er møbleret og en del af den er overdækket. Efter en dag på tur kan du tænde grillen og tilberede middagen her og mens middagen sagte simrer på grillen kan du nyde din yndlings drik, er det blevet lidt sent er det muligt at nattergalens sang kan opleves. Grunden er på 1.369 m2, den er velpasset så der er plads til leg og spil, eller en lur efter frokost. Der er carport til bilen.

Beliggenhed.
Dette pragtfulde hus ligger blot 300 meter fra en god og børnevenlig sandstrand. Vejen er lukket så det kun er beboerne der kommer i bil her. Det er en sti direkte ned til stranden fra huset. Området er et populært og fredeligt feriehusområde, vi har flere huse i området så er i flere familier der ønske at holde ferie sammen har vi muligheden for at hjælpe. Tæt på huset ligger Bakka Røgeriet, her kan du købe lækre røgvarer til din frokost, du kan vælge at nyde dem på røgeriet eller tage dem med hjem. I Bakkerne Havn er der mulighed for at købe en friskfanget fisk. Langs kysten kan du gå en tur ad redningsstien og nyde den skønne natur der er her. Du kan tage cyklen og lade turen gå til enten Snogebæk, et lille og hyggeligt fiskerleje hvor der fra påske til sidst på sommeren kan opleves en hyggelig og folkelig stemning, eller til Blomsterbyen Aakirkeby der med sine markedsdage tirsdag og torsdag og NaturBornholm er et hit for både store og små. Ønsker du en tur på cyklen i fred og ro kan du lade turen gå til Paradisbakkerne. God ferie.

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 89 m2
Grundareal: 1369 m2
Opført: 1978 
Renoveret: 2002 
Afstande:
Vandet: 300 m
Indkøb: 3 km
Restaurant: 200 m
Lufthavn: 15 km
Færge: 19 km
Bus: 1000 m
Kyst: 300 m
Golfbane: 3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.577,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.577,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.154,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.154,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
Åbent køkkenJa
EmhætteJa
OvnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
Vinyl/linoleum gulvJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
Vinyl/linoleum/laminat/korkgulvJa
Væg til væg tæppeJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
LiggestoleJa
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommerJa
Gns. energiforbrug pr. dag - vinterJa
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
Til svømmehal:19 km
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen