- samlet udbud af sommerhuse i Gudhjem
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Bornholm  /  Nordbornholm  /  Gudhjem  /  Gudhjem - Kirkevej 10 Lejl. 14
<<Tilbage

Hus nr.  31184528 - Gudhjem - Kirkevej 10 Lejl. 14

Beskrivelse
Indretning.Dejlig ferielejlighed med havudsigt, 2-4 pers., 34 m2, 1. sal. Moderne køkkenafdeling hvor du nemt kan tilberede dagens måltider mens du stadig er med i fællesskabet. Opholdsstue med hyggeligt sofahjørne, sofaen forvandles let og ubesværet til en 2 personers soveplads, fra stuen er der adgang til balkon. Flot og rummeligt badeværelse. Det lyse og rummelige soveværelse ermed dobbelseng og har udgang til balkon. Gratis trådløst netværk. Pragtfuld lejlighed til den lille familie eller venner på tur.

Udendørs.
Fra balkonen er der udsigt over Gudhjems røde tage og Østersøen, i disse smukke rammer kan du slappe af dække op til dagens måltider mens udsigten nydesindtrykkene fra en god dag finder sin plads. Fra balkonen ved soveværelset er der udsigt over den smukke og lukkede klippehave, hvor der er liggeområde og swimmingpool.

Beliggenhed.
Lejligheden ligger i et roligt område i Gudhjem, hvorfra der ikke er langt til Gudhjems store udvalg af spisesteder og forretninger. Det er muligt at købe dagligvarer lige rundt om hjørnet. I Gudhjem finder du Oluf Høst Museet, som absolut er et besøg værd og i den gamle stationsbygning finder du Gudhjem Museum, der har forskellige udstillinger som også bør opleves. Der er ikke åbent hele året i Gudhjem Museum. Tag en tur til Christiansø med det gode skib M/S Ertholm, nyd dagen her og oplev Danmarks østligste øer. Tag madpakken med eller nyd en god frokost på Christiansø Gæstgiveri. M/S Thor sejler fra Gudhjem til Helligdomsklipperne, en smuk tur hvor klippekysten kan opleves fra søsiden. Der er mulighed for at gå fra borde ved Helligdomsklipperne og besøge Bornholms Kunstmuseum. Gå en tur på havnen og oplev mangfoldigheden her, god mad, gode is og lækker chokolade. Fra havnen er det også muligt at gå over og mellem klipperne til Melsted, det er en pragtfuld tur i smuk natur. På den anden side af Melsted havn er der en badestrand så tag badetøjet med på denne tur. Landbrugsmuseet Melstedgård bør du også besøge, her kan du opleve livet på landet i fordums tid, og fra 2015 vil det være muligt at smage forskellige retter, i Danmarks første regionale madkulturhus. God ferie.

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 57 m2
Grundareal: 74 m2
Opført: 1912 
Renoveret: 2006 
Afstande:
Vandet: 800 m
Indkøb: 200 m
Restaurant: 100 m
Lufthavn: 21 km
Færge: 22 km
Bus: 200 m
Kyst: 200 m
Golfbane: 6 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.686,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.686,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.716,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.716,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
PoolJa
Indendørs faciliteter
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
StrygebrætJa
StrygejernJa
Flise/klinkegulvJa
Træ/parketgulvJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
HavemøblerJa
LiggestoleJa
BalkonJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:3 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:4 kWh
ElvarmeJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Til svømmehal:500 m
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen