- samlet udbud af sommerhuse i Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Tversted - Arvevej 6
<<Tilbage

Hus nr.  31183130 - Tversted - Arvevej 6

Beskrivelse
Dejligt sommerhus for hele familien med kig til Vesterhavet og direkte sti til stranden
Pænt og velholdt sommerhus med lys udestue og god beliggenhed i den populære ferieby Tversted.

Indretning
Velkommen indenfor i et velholdt og godt indrettet sommerhus for hele familien. Huset har tre værelser, hvoraf det ene er med køjeseng, så børn er mere end velkomne her. På badeværelset er både vaskemaskine og tørretumbler, så det er muligt at pakke lidt let og vaske undervejs. Tversted Strand ligger tæt på huset, så det er også en fordel hele tiden at kunne have rent badetøj og tørre håndklæder til alle badeturene. Indretningen er lys og smagfuld med store vinduer og loft til kip i stuen, køkkenet er af nyere dato, og på alle værelser er behagelige gulvtæpper og gode skabe til opbevaring. I udestuen har man lidt ekstra m2, og den kan bruges til både legerum, læserum eller bare som en ekstra stue. Huset er godt udstyret med hårde hvidevarer og andet teknisk udstyr, bl.a. parabol og trådløst internet, husk blot at medbringe pc eller tablet hjemmefra, så er det nemt at logge på og finde informationer om de mange muligheder, der findes i området omkring Tversted.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund, hvorfra man kan kigge til det fascinerende Vesterhav, og sidder man ude på en af terrasserne, kan man være sikker på at høre det bruse i baggrunden. Grunden er godt afskærmet af høje træer på begge sider, og der er god plads til at børnene kan løbe rundt og lege og spille bold. Skønne udearealer for både store og små.

Beliggenhed
Arvevej er en lille vej med ikke ret mange huse, derfor er man også sikker på ro og fred, og man kan nyde den smukke udsigt og naturen i fulde drag. Der er en direkte sti til stranden gennem klitterne, men skal man have en stor oppakning med, er det også tilladt at køre på stranden, så man kan finde det helt perfekte sted. Indkøb, specialbutikker og spisesteder ligger en kort gåtur fra huset, ligesom man også kan få en dejlig gåtur på stierne og i Tversted Klitplantage. Har man børn med på ferien, anbefaler vi en tur til Hirtshals, hvor man både kan besøge Fyret, Bunkermuseet, se de store Norgesfærger på havnen og bruge det meste af dagen i Oceanariet, hvor man kan lære alt om livet på og i Nordsøen. Udover det er der aldrig langt til et godt udflugtsmål i den øverste del af Jylland; Skagen, Ålbæk eller hele Østkysten med de meget rolige og børnevenlige strande.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 103 m2
Grundareal: 1263 m2
Opført: 1986 
Renoveret: 2013 
Afstande:
Vandet: 535 m
Indkøb: 790 m
Restaurant: 530 m
Golfbane: 9,5 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.059,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.059,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.765,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.765,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Fryser:60 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
Engelske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen