- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Nordlysvej 16
<<Tilbage

Hus nr.  31183120 - Tversted - Nordlysvej 16

Beskrivelse
Lyder det tillokkende med kvalitet, rolige omgivelser og naturoplevelser? Så er dette sommerhus i Tversted sikkert et godt bud på målet for den næste ferie.

Indretning
Dette sommerhus anbefaler vi til de, der sætter pris på en høj og gennemført kvalitet og som finder glæde ved en smuk udsigt over det fascinerende Vesterhav. Det er særdeles velegnet til par, men familier vil også uden problemer finde sig hurtigt til rette. Huset er lyst indrettet, med højt til loftet og gode og brugbare møbler. Det centrale opholdsrum består af et åbent køkken med direkte adgang til spisepladsen og overblik over stuen med tv og brændeovn, der er flere udgange til terrasserne, og fra stuens store vinduer kan man kigge direkte til Vesterhavet. Soveværelserne er udstyrede med gode senge, og på badeværelset er brusekabine og vaskemaskine, så det er nemt hele tiden at have rent badetøj og håndklæder til de mange strandture. Desuden er det en god ide at pakke pc eller tablets med, så man kan anvende det gratis og trådløse internet til at tjekke nyheder og søge information om områdets seværdigheder. Et sommerhus med en god kombination af hygge, funktionalitet og kvalitet.

Udendørs
Fra den flotte naturgrund har man en helt formidabel udsigt, ikke kun til havet, men også over det kuperede klitlandskab med marehalm og vindblæste træer, hvor man virkelig fornemmer den barske vestjyske natur. Der er terrasse med gode læforhold på begge sider af huset og en overdækket del for enden; det hele er bundet sammen af et flot anlagt gangareal. Der er havemøbler, solvogne og grill til rådighed, så man kan få det optimale ud af den danske sommer.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger i Øster Tversted, lige op til Tversted Plantage med Tversted Søerne og gode stier til trave- og cykelfolket. I lige linje har man 400 meter til en af de bedste strande i Jammerbugten; Tversted Strand er rolig og hyggelig og knap så befolket som flere af de andre store strande i området. Tversted er også et godt udgangspunkt for udflugter rundt i hele Nordjylland, specielt anbefaler vi at køre de ca. 30km til Skagen, hvor man kan besøge Skagen Museum, Grenen, Den Tilsandede Kirke, Fyret og ikke mindst de gode restauranter.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 80 m2
Grundareal: 1924 m2
Opført: 1987 
Afstande:
Vandet: 415 m
Indkøb: 3 km
Restaurant: 2,9 km
Golfbane: 12 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.900,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.900,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.804,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.804,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:13 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:21 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
HavudsigtJa
Udsigt til vandJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen