- samlet udbud af sommerhuse i Bindslev
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Bindslev  /  Tversted - Mosbjergvej 47
<<Tilbage

Hus nr.  31183115 - Tversted - Mosbjergvej 47

Beskrivelse
Dejlig ferielejlighed i roligt og natursmukt område ca. 8 m fra Tversted
Lyder en ferie i en ny renoveret ejendom med hyggelig indretning og tilhørende skønne udearealer som noget for jer, så kig endelig nærmere på dette lejemål i det smukke Nordjylland.

Indretning
Ferielejligheden er en del af en nedlagt, men gennemrenoveret trelænget ejendom, hvor udlejeren selv bor i den ene længe. Lejligheden er i to etager med entre, badeværelse, køkken, et værelse, spisestue og stue i underetagen og et værelse og en åben soveafdeling med fire senge på førstesalen. Indretningen bærer præg af den flotte renovering og alt inventar, hårde hvidevarer og andet udstyr er velfungerende og i god kvalitet; man har bl.a. vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, så man kan nøjes med at pakke let, og er det lidt køligt om morgenen, er det hyggeligt at starte dagen i roligt tempo og med ild i brændeovnen. Internetadgangen er i en anden hyggeligt indrettet længe. Indretningen er holdt i en gennemført venlig og imødekommende stil med fine kurve- og træmøbler, lyse tekstiler og flotte, malede effekter på nogle af væggene. Stedets mangeårige historie skinner igennem i de små rum, de sprossede vinduer og den lave loftshøjde (1.80 -1.85 cm); alt sammen forhold som bidrager til den afslappede og charmerende stemning. Leder I efter et sted for hele familien med en god kombination af ro, hygge og tilpas mange moderne faciliteter, så er denne lejlighed det helt rigtige valg.

Udendørs
Fra stuen er der adgang til en stor træterrasse, hvor man rigtig kan nyde udendørslivet med sol, lækre måltider tilberedt på grillen og lange, lyse aftener med et godt glas vin eller en varm kop kaffe. Gårdspladsen er også virkelig indbydende med blomsterkrukker, perlegrus og olielamper, en rigtig hyggeafdeling.

Beliggenhed
Ejendommen ligger for sig selv ,og man har derfor fred og ro og gode muligheder for at tanke op med ny energi, inden hverdagen banker på igen. Tversted ligger omkring 8 km fra stedet, og Vesterhavet ca. 10 km væk; Tversted strand er god til børnene, og man kan altid finde en lille gryde i klitterne. Besøg også gerne Det Blå Ishus og smag en af de berømte vafler. Både Hirtshals, Hjørring og Skagen ligger indenfor overkommelig køreafstand og byder på seværdigheder, attraktioner og et væld af gode shoppemuligheder og spændende spisesteder. Hele området indbyder til ture ud i det blå, så medbring gerne cykler eller gode travesko, mere information om natur, kultur og gastronomioplevelser findes på www.visitnordjylland.dk.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 140 m2
Grundareal: 5000 m2
Opført: 2002 
Afstande:
Vandet: 11 km
Indkøb: 4,7 km
Restaurant: 4,5 km
Golfbane: 11 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.576,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.576,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.924,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.924,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen