- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Flodbækvej 12
<<Tilbage

Hus nr.  31183100 - Tversted - Flodbækvej 12

Beskrivelse
Mindre og hyggeligt sommerhus på god beliggenhed i Tversted
Et fint sommerhus velegnet til den lille familie eller et par, som gerne vil opleve et af Nordjyllands smukkeste områder.

Indretning
Sommerhuset hører ikke til de største, men de 76m2 er til gengæld den perfekte størrelse for en lille familie på tre-fire personer eller for et par, som sætter højere pris på hygge og god beliggenhed end luksus og et hav af moderne udstyr. Med ild i brændeovn, de mørke bjælker i loftet og et godt lys fra det store vindue i stuen, kan man slappe godt af og lade op i fine og varme rammer; det åbne køkken i forbindelse med opholdsrummet lægger op til, at man laver alt fra madlavning over brætspil til tv-kiggeri sammen. Herudover råder sommerhuset over et badværelse med bruser og tre værelser, hvoraf det ene med dobbeltseng er af nyere dato. Leder man efter en mindre og funktionel base til den næste ferie, så tilbyder dette sommerhus gode rammer hertil.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en naturgrund lidt for sig selv, så her kan man opholde sig i fred og ro og nyde den danske sommer helt ugeneret af naboer og forbipasserende. Fra stuen har man adgang til en 20m2 stor terrasse, hvoraf en del er overdækket, så man kan også kan udnytte de sene aftentimer udendørs.

Beliggenhed
Med en placering kun 700 meter fra Vesterhavet har man mulighed for at bade dagen lang, hvad med at starte eller måske slutte dagen af med en dukkert i de blå bølger ved Tversted Strand? Belønningen kan man få i Det Blå Ishus, som serverer store og gode vafler sommeren over. På begge sider af Tversted ligger store klitplantager med gode vandreruter, og ikke langt fra byen finder man Uggerby Å med mulighed for kanoture af forskellig længde. Tversted ligger også centralt i forhold til en tur til Skagen i nord, på vejen kan man besøge Råbjerg Mile og Ørnereservatet med de imponerende store fugle.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Boligareal: 76 m2
Grundareal: 1990 m2
Opført: 1983 
Afstande:
Vandet: 850 m
Indkøb: 1,2 km
Restaurant: 1,2 km
Golfbane: 10,1 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.485,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.485,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.879,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.879,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen