- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Musvitvej 8
<<Tilbage

Hus nr.  31183090 - Tversted - Musvitvej 8

Beskrivelse
Hyggeligt sommerhus på stor naturgrund tæt ved Tversted Klitplantage og søerne
En fin base for familien som gerne vil være tæt på Vesterhavet og gode udflugtsmål.

Indretning
Et klassisk dansk sommerhus med kombineret køkken og stue, et stort badeværelse og to gode værelser med hhv. en dobbeltseng og en køjeseng plus en enkeltseng. Om man er en lille familie med et til tre børn eller et par, som gerne vil dyrke roen og freden, er dette hus en god og velfungerende base. Her er højt til loftet, synlige bjælker, store vinduespartier, pæne gulvtæpper og klassiske møbler, som alt sammen er med til at skabe en varm og imødekommende indretning. I stuen er et rigtig hyggeligt hjørne med lænestole og brændeovn, her er dejligt at sidde med en god bog og en varm kop kaffe, og har man været ude at gå en lang efterårstur i skoven eller langs stranden, er det skønt at blive varmet igennem foran ilden. Sommerhuset har vaskemaskine og parabol med danske og tyske kanaler, mens man må hjælpe hinanden med at tage opvasken på gammeldags maner ved håndvasken. Har man mindre børn med, som skal puttes tidligt, kan man lukke døren til gangen og selv nyde resten af aftenen i fred og ro.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en meget stor naturgrund med udsigt over klitlandskabet med små bakker og marehalm. Mod øst kan man nyde morgenkaffen og solopgangen på en dejlig terrasse, og i det sydvestlige hjørne er endnu et terrasseareal med en lille overdækket del, som er helt ideel om aftenen.

Beliggenhed
Musvitvej er en lille sidevej, som ligger i gåafstand til den smukke Tversted Klitplantage, hvor man kan spise sin medbragte madpakke ved de små charmerende søer. Man kan også gå længere ind i skoven og besøge den gamle gård Østerklit, som har Danmarks eneste fungerende stokmølle, tjek evt. åbningstider på www.visitnordjylland.dk, her er også meget anden information om Nordjyllands mange muligheder. Vesterhavet er lidt over en kilometer væk, og Tversted ligger i det hele taget godt placeret ift. at komme rundt og opleve en masse; Hirtshals, Skagen, Hjørring, Frederikshavn og Ålborg kan alle nås indenfor 45 minutter i bil, og byder alle på spændende seværdigheder, sjove attraktioner og gode shoppingmuligheder.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 5 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Boligareal: 68 m2
Grundareal: 4165 m2
Opført: 1976 
Renoveret: 2006 
Afstande:
Vandet: 1,3 km
Indkøb: 2 km
Restaurant: 2,1 km
Golfbane: 11 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.905,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.905,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.140,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.140,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:20 
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen