- samlet udbud af sommerhuse i Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Tversted - Havtornvej 8
<<Tilbage

Hus nr.  31183085 - Tversted - Havtornvej 8

Beskrivelse
Lækkert og moderne sommerhus med skøn, ugeneret beliggenhed tæt ved Tversted strand
Lyst og imødekommende sommerhus med gode aktiviteter, skønne terrasser og gåafstand til både Vesterhavet og Tversted by.

Indretning
Et virkeligt flot sommerhus, hvor alt fra inventar til senge og møbler er i den bedste kvalitet; dette hus er for de kræsne gæster, som forventer lidt ud over det sædvanlige. Husets centrum udgøres af et stort køkken-alrum med stue, der har et skønt lysindfald fra det store sydvendte vinduesparti. Med tre rummelige værelser og to badeværelser er huset lige velegnet til familier med børn som to til tre par, der gerne vil opleve denne del af Nordjylland sammen. Begge badeværelser har fuldmurede brusekabiner, mens det ene også er udstyret med et langt badekar, hvor man kan slappe af en times tid efter en lang gåtur ved vandet. Alle rum har et flot klinkegulv, og de fleste har højt til loftet, så huset virker umiddelbart større end sine 125m2. Alle nødvendige hårde hvidevarer og andre moderne hjælpemidler er til stede i sommerhuset, og derudover har tv'et både danske, tyske, norske og svenske kanaler, ligesom man har adgang til det trådløse internet, hvis man medbringer pc eller tablets hjemmefra.

Aktivitetsrum
Den tilhørende garage er indrettet som aktivitetsrum, bl.a. med bordtennisbord. Så hvis vejret en dag viser sig fra den lidt grå og kedelige side, har man muligheden for at slå et par timer ihjel med lidt sjov og ballade herude.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en knap 2000m2 stor naturgrund. Der er terrasse rundt om hele huset, og fra stuen kan man gå ud på en stor overdækket del, hvor det er godt at spise og nyde de lange, lune aftener. Der er ligeledes en udendørs bruser, hvis man vil have sandet vasket af efter en tur ved vandet.

Beliggenhed
Med kun 500 meter til det fascinerende Vesterhav, er et dyp eller to i vandet obligatorisk. Hvis man kommer i de koldere måneder kan en lang gåtur i vandkanten være at foretrække, men uanset årstid er det store hav altid dragende og fascinerende. Lige udenfor Tversted ligger Klitplantagen med afmærkede ruter og de smukke søer, hvor det er hyggeligt at nyde sin medbragte madpakke. I modsatte retning kan man leje kanoer og ro en tur på Uggerby Å, en rigtig god familieaktivitet. Savner man lidt storbystemning, eller har man bare lyst til at shoppe lidt, så tager det kun omkring 40 minutter at køre til Nordjyllands største by, Ålborg, med flere gågader, shoppecentre, cafeer, restauranter, museer, biografer og meget, meget mere.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 125 m2
Grundareal: 1910 m2
Opført: 2012 
Afstande:
Vandet: 499 m
Indkøb: 820 m
Restaurant: 510 m
Golfbane: 9,6 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.985,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.985,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.544,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.544,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Barnestol:
Bad/toilet
BadekarJa
BruserJa
Udendørs bruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
BordtennisJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
Diverse information
Slutrengøring inkl.Ja
JordvarmeJa
ElvarmeJa
AktivitetshusJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen