- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Kornblomstvej 15
<<Tilbage

Hus nr.  31183070 - Tversted - Kornblomstvej 15

Beskrivelse
Dejligt sommerhus med spabad og sauna og et lille kig til Vesterhavet
Et godt beliggende sommerhus i det populære Tversted, tæt på både Tversted by, stranden og Nordjyllands mange spændende attraktioner og seværdigheder.

Indretning
Vi præsenterer her et sommerhus med en virkelig god kombination af skøn beliggenhed, rummelighed og hyggelig atmosfære. Huset har plads til otte overnattende gæster, og er I to familier sammen, kan I endda dele jer op og få hver jeres afdeling med to værelser og et badeværelse. Det ene badeværelse er med spabad og sauna, så trænger I til lidt lækker wellness, er det nemt at skabe selv for få penge og uden at skulle køre langt efter det. Husets midte udgøres af køkken, spiseafdeling og stue i ét stort og sammenhængende rum, så alle kan være sammen, selvom I laver forskellige ting. Af moderne udstyr og hjælpemidler kan vi fremhæve opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe, parabol og trådløst internet, men det som virkelig sætter prikken over i'et, er den flotte brændeovn, som spreder varme og hygge og som giver den ægte og autentiske sommerhusfølelse. Desuden også en hems med ekstra tv og et kig til Vesterhavet. Husk pc eller tablets hjemmefra, hvis I vil bruge internettet, det er en hurtig og nem måde at søge informationer om området på, og børnene får mulighed for at holde kontakt med vennerne derhjemme.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund, hvorfra I kan se Vesterhavet, der befinder sig ca. 800 meter væk. Der er terrasser på både øst og vestiderne af huset, så om morgenen kan I indtage kaffen, mens I ser solen stå op, og om aftenen kan I følge den gå ned over horisonten; det bliver ikke meget bedre.

Beliggenhed
Kornblomstvej ligger tilpas langt væk fra centrum, så I ikke generes af trafikken og byens leben i sommermånederne. Og alligevel har I gåafstand til indkøb, specialbutikker og spisesteder, og med lidt god vilje og en klapvogn til de yngste, kan I også gå til vandet. Vi anbefaler at i smører og pakker en god madkurv og spiser den ved de idylliske Tversted Søer, eller lejer en kano og får en fornøjelig rotur på Uggerby Å. Kører I mod Skagen, kan I stoppe ved Råbjerg Mile eller Ørnereservatet undervejs, og trænger I en dag til lidt storbystemning med shopping og cafebesøg, tager det kun små fyrre minutter at køre til Nordjyllands hovedstad Ålborg, hvor børnene også vil elske et par timer i den flotte Zoologiske Have.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Boligareal: 112 m2
Grundareal: 2500 m2
Opført: 1994 
Renoveret: 2015 
Afstande:
Vandet: 799 m
Indkøb: 635 m
Restaurant: 670 m
Golfbane: 9,6 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.599,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.599,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 8.541,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  8.541,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
CarportJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen