- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Østervej 51
<<Tilbage

Hus nr.  31183045 - Tversted - Østervej 51

Beskrivelse
Et dejligt hus med mange muligheder for de, som sætter pris på en hyggelig og afslappende ferie. Charmerende have med gode terrasser og garanti for mange timer udendørs.

Katte er ikke tilladt da ejer har allergi.

Indretning
Med højt til loftet, træpaneler på alle vægge og store vinduer, som giver et dejligt lysindfald, er der overalt i huset en varm og venlig stemning. Alle møbler er af god kvalitet, huset er pænt vedligeholdt og har velfungerende hvidevarer, så her er kvalitet at hente for alle pengene. De tre værelser med to dobbeltsenge, en køjeseng og gode skabe ligger i den ene ende af huset og har nem adgang til badeværelset, som er med wc og bruser. I den anden ende af huset finder man køkkenet og de to opholdsrum. Køkkenet er i åben forbindelse med spiseafdelingen og stuen, her er et stort sofaarrangement, brændeovn og tv og adgang til udestuen. Gennem en dør kommer man til endnu en stue, som er møbleret med en sovesofa og et skrivebord. Her har man således mulighed for at trække sig lidt tilbage, eller få lidt arbejde fra hånden, hvis nødvendigt.

Udendørs
Udearealerne ved dette hus er sjældent gode. Den store naturgrund er dejligt afskærmet af store træer og beplantning, så man kan færdes i fred og ro for forbipasserende. Den store græsplæne indbyder til fangeleg og boldspil, og med den store åbne træterrasse langs husets østside kan man udnytte alle dagens soltimer fuldt ud. I et hjørne af haven er etableret endnu en lille træterrasse, omgivet af høje træer, hvorfor man her altid kan finde skygge. Hvis vejret driller lidt, kan man benytte sig af den fine udestue, som ligger i forlængelse af husets egentlige stue. Her er store vinduer, en virkelig hyggelig atmosfære og dejlig udsigt til haven.

Beliggenhed
Tversteds flodbæk løber gennem den store naturgrund og forbi en lille sø på den sidste del af arealet, som strækker sig over på den anden side af bækken. Der er broer til at krydse vandet og her kan man også nyde lyden af vandets hyggelige rislen. Tversteds dejlige og børnevenlige sandstrand ligger kun en god gåtur fra huset, og der er ikke langt til byen, hvor man finder restauranter, gallerier og kunsthåndværkere. Området byder også på mange gode udflugtsmål, bl.a. Ørnereservatet eller Nordsøen Oceanariet, begge steder er meget populære hos både børn og voksne. Vil man gerne have lidt storbystemning med cafeer og shoppemuligheder, ligger Hjørring ikke langt væk, her er både en hyggelig gågade og shoppingcenteret Metropol.

GRATIS! Udlån af barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 1 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 97 m2
Grundareal: 5000 m2
Opført: 1983 
Renoveret: 1998 
Afstande:
Vandet: 1,3 km
Indkøb: 980 m
Restaurant: 1,3 km
Golfbane: 10,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 4.087,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.087,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.231,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.231,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboks:40 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Sovesofa enkelt:
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:9 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen