- samlet udbud af sommerhuse i Vester Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Vester Tversted  /  Tversted - Præstebakken 21
<<Tilbage

Hus nr.  31183025 - Tversted - Præstebakken 21

Beskrivelse
Skønt, rummeligt og moderne indrettet sommerhus tæt på Vesterhavet og skønne naturoplevelser.
Dette sommerhus har alt, hvad du behøver for at få en dejligferie med familie eller venner med god plads, en hyggelig atmosfære og moderne faciliteter.

Indretning
Sommerhuset er meget rummeligt og familievenligt indrettet og bl.a. udstyret med gratis adgang til bredbåndsbaseret wifi, så husk endelig at medbringe pc eller tablets hjemmefra. Det store opholds- og spiserum med loft til kip er hele husets hjerte og er indrettet med en dejlig siddegruppe, smart TV og en moderne og flot brændeovn. I spiseafdelingen er der god plads til alle omkring det flotte plankebord, her er der gode muligheder for at hygge sig sammen til måltiderne eller for et slag kort eller et spil Ludo. Køkkenet ligger i åben forbindelse med resten af sommerhuset og har bl.a. opvaskemaskine og mikroovn. Huset har fire gode og rummelige soverum og et stort flot badeværelse med bruser, badekar og sauna. Endvidere et ekstra separat toilet, og på den hyggelige hems kan børnene hygge sig for sig selv - og evt. også sove. Det er tilladt at medbringe et enkelt husdyr, mens rygning er forbudt.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund i et flot klitlandskab tæt op af det storslåede naturområde ved Tversted Klit, hvor kvæget græsser om sommeren, gøgen kukker og duehøgen flakser i luften efter bytte. Fasaner, rådyr, harer og masser af svaler er hyppige gæster ved huset. Der er tre gode terrasser med direkte adgang indefra, så man altid kan finde læ og hygge. Gode havemøbler med hynder, parasol og stor webergrill er populært om sommeren.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger natursmukt og roligt med god afstand til nabohusene. Der er rigtig gode muligheder for dejlige vandre- eller cykelture i området, og du når nemt klitterne, stranden, Tversted Å og Uggerby Å samt hyggelige Tversted by med restauranter og indkøbsmuligheder, herunder det berømte Blå Ishus. I Hirtshals kan man nyde en god frokost med udsigt over den store havn eller besøge det store Oceanariet, og Skagen ligger kun en kortere køretur fra Tversted og byder på mange klassiske og flotte seværdigheder og udflugtsmål.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 8 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 124 m2
Grundareal: 2569 m2
Opført: 1987 
Renoveret: 2014 
Afstande:
Vandet: 660 m
Indkøb: 1,1 km
Restaurant: 1000 m
Golfbane: 8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.676,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.676,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.971,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.971,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
MadrasJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BadekarJa
BruserJa
WC:
Wellness
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen