- samlet udbud af sommerhuse i Gl. Skagen / Gammel Skagen
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordøstjylland  /  Skagen  /  Gl. Skagen / Gammel Skagen  /  Skagen Strand og By - Hamiltonvej 54
<<Tilbage

Hus nr.  31182980 - Skagen Strand og By - Hamiltonvej 54

Beskrivelse
Liebhaverhus med ideel beliggenhed i det populære Gammel Skagen
Et flot og fuldt udstyret sommerhus med kun 130 meter til havet i et af Danmarks mest attraktive ferieområder.
NB: kun udlejning til familier og rolige par!

Indretning
Sommerhuset er oprindeligt opført i 1977, men er gennem årene vedligeholdt på bedste vis og har for nylig gennemgået en større renovering. I dag fremstår det derfor i sin bedste udgave med et godt lysindfald, højt til loftet og frit hængende hanebånd i stort set alle rum; her hersker en skøn stemning! Huset er endvidere indrettet med flotte møbler i god kvalitet og mange hyggekroge, hvor man nemt kan få flere timer til at gå med at slappe af med en god bog, det nyeste ugeblad eller ved bare at nyde udsigten til det smukke klitlandskab. Sommerhuset består af et køkken, en spiseplads, to stuer, tre værelser og to badeværelser med brusere, så rammerne er helt ideelle til både familier eller to par, som gerne vil holde ferie sammen. Det ene værelse har sovesofa, skrivebord og tv, så man kan bruge det som arbejdsværelse, hvis det viser sig at være nødvendigt. Hvad angår moderne udstyr og faciliteter mangler her ikke noget: vaskemaskine, opvaskemaskine, tørretumbler, en flot brændeovn, radio på begge badeværelser og kabel-tv med danske, tyske og skandinaviske kanaler gør opholdet til en succes, og medbringer man pc eller tablet hjemmefra, kan man logge på det trådløse internet og tjekke dagens avis eller finde oplysninger om det næste udflugtsmål. Kort sagt, er vi glade for at præsentere dette kvalitetshus med en unik og charmerende stemning.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en naturgrund så tæt på havet, at man kan høre det larme og bruse i baggrunden. Den store terrasse er placeret på sydsiden af huset og har en overdækket del, hvor det er skønt at forlænge aftenen med et par timer og et godt glas rødvin. I det nordøstlige hjørne ligger endnu en lille terrasse, som er ideel til morgenkaffen. Grunden er godt afskærmet, så børn og evt. dyr kan lege trygt, og grill, havemøbler og liggestole er naturligvis til rådighed.

Beliggenhed
Sommerhuset ligger næsten for enden af Hamiltonvej med kun 130 meter til den dejlige badestrand i Gammel Skagen, så der er lagt op til badeture morgen, middag og aften. Gammel Skagen er den gamle, oprindelige del af Skagen og i dag et stille og roligt område med hovedsageligt sommerhuse og få helårsboliger. Fra solnedgangspladsen har man en perfekt udsigt om aftenen, og for variationens skyld anbefaler vi også at prøve solnedgangen fra 'Kikkerbakken' ved Sømærket. Når man holder ferie her, skal man selvfølgelig også ind til Skagen By og opleve det pulserende ferieliv og handle og spise i den aktive by. Når man så igen trænger til lidt ro og frisk luft, kan man tage helt op på toppen af Danmark ved Grenen og mærke den friske luft fra både Skagerrak og Kattegat på samme tid.

GRATIS! Udlån af barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 92 m2
Grundareal: 900 m2
Opført: 1977 
Renoveret: 2013 
Afstande:
Vandet: 130 m
Indkøb: 735 m
Restaurant: 1,4 km
Golfbane: 14 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 6.581,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.581,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.581,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.581,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Sovesofa dobbelt:
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
CykelvenligJa
HundevenligJa
VandrevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen