- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Falkevej 11
<<Tilbage

Hus nr.  31182930 - Tversted - Falkevej 11

Beskrivelse
Hyggeligt sommerhus med god beliggenhed i den charmerende ferieby Tversted
Ferie i Tversted er hygge, afslapning og gode natur- og kulturoplevelser tæt på.

Indretning
Vi præsenterer her et sort træhus, hvor der er plads til en familie med børn, og som også egner sig fint til en parferie for to til fire personer. Huset er opført i 1978 og renoveret ved årtusindskiftet, så det i dag fremstår i fin og absolut anvendelig stand. I indretningen er der lagt vægt på at skabe en varm og hjemlig atmosfære, bl.a. med en ældre, flot brændeovn, flere hyggekroge og god plads. De tre værelser med i alt seks sengepladser, gæstetoilettet og badeværelset ligger langs entreen, og dørene til husets andre rum kan lukkes, så mindre børn kan puttes i fred og ro. Køkkenet, spisestuen og stuen er ét stort og sammenhængende rum og vil med garanti fungere som samlingssted for madlavning, afslapning og hyggelige aktiviteter som spil, læsning eller tv-kiggeri. I sommerhuset er både opvaskemaskine og vaskemaskine, så man kan nøjes med at pakke lidt let og altid have rene håndklæder til badeturene i Vesterhavet. Endelig kan man med fordel medbringe sin pc eller tablet og bruge husets trådløse internet til at søge informationer om udflugtsmål, eller hvis man ikke kan undgå at tjekke mails undervejs i ferien.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor havegrund, man har over 5000m2 at boltre sig på. Græsplænen egner sig både til leg, boldspil og solbadning, og man har flere terrasser at vælge imellem. Bl.a. en halvt overdækket med stakit, som minder om en hyggelig amerikansk veranda. Mellem hovedhuset og annekset er også en fin afskærmet terrasse med god læ for Vestenvinden.

Beliggenhed
Vesterhavet ligger 1,5 km fra sommerhuset og er herligt til badeture og leg i sandet. Holder man ferie i de kolde måneder, er der ikke meget som slår en travetur i vandkanten, hvor man bliver luftet igennem af den friske havduft. Hele Tversted området egner sig godt til cykelture, bl.a. i Tversted Klitplantage, hvor man også kan spise madpakken ved Tversted Søerne. Man skal heller ikke bevæge sig langt væk, før man møder en kunsthåndværker, keramiker eller maler, og til børnene anbefaler vi en tur til Hirtshals og Oceanariet, hvor man kan opleve livet på og i Nordsøen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 100 m2
Anneksareal: 15 m2
Grundareal: 5239 m2
Opført: 1978 
Renoveret: 2000 
Afstande:
Vandet: 1,5 km
Indkøb: 1,2 km
Restaurant: 1,4 km
Golfbane: 10,3 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 3.644,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  3.644,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.447,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.447,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboks:60 
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
VaskemaskineJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
CykelvenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen