- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Kornblomstvej 22
<<Tilbage

Hus nr.  31182915 - Tversted - Kornblomstvej 22

Beskrivelse
Lyst og hyggeligt sommerhus på stor og smuk naturgrund ved Tversted
Hvis ferie i fred og ro og natursmukke omgivelser i gåafstand til Vesterhavet lyder som noget for jer, så tag gerne et nærmere kig på dette velholdte sommerhus.

Indretning
Sommerhuset er lyst og indbydende indrettet i en enkel, men ganske hyggelig stil. Her er et godt lysindfald fra det store glasparti i stuen, lyst træ på alle gulve og pæne og klassiske møbler, som alt sammen skaber nogle varme og indbydende rammer for en ferie i det nordjyske. Sommerhuset har tre værelser og kan dermed rumme op til seks personer, da to af værelserne er med køjesenge, er huset et oplagt valg for familier med børn. Badeværelset har gulvvarme, bruser og både vaskemaskine og tørretumbler, så I kan nøjes med at pakke let og vaske lidt undervejs. Resten af huset udgøres af det store og sammenhængende køkken-alrum med stue, hvor hele familien kan samles til hygge og afslapning. Husker I pc eller tablets hjemmefra, kan I logge på det trådløse TDC-internet; en god mulighed at have i baghånden, hvis det danske sommervejr ikke skulle arte sig. Fra stuen er der en formidabel udsigt over den smukke og lidt barske natur, den bløde lænestol er et godt sted at stresse lidt af og bare at lade tankerne flyve af sig selv.

Udendørs
Den store naturgrund er over 5000m2 stor, ligger helt ugeneret og har klitter, marehalm, buske og træer. Græsset bliver slået omkring huset, men ikke på hele grunden, da man bevarer det som en naturgrund. Der hører flere terrasser til huset; en overdækket mod syd og en åben i det nordøstlige hjørne, så der er gode chancer for at fange solen i løbet af dagen.

Beliggenhed
Fra sommerhuset er der ca. 700 meter til Vesterhavet og Tversteds skønne sandstrand, hvor børnene kan lege i sandet og de små klitter og soppe og bade, når lysten melder sig til det. På stranden findes det berømte Blå Ishus, som serverer store og aldeles velsmagende isvafler, og i Tversted by findes flere indkøbsmuligheder. Om sommeren vokser byens størrelse pga. de mange trofaste turister, og flere butikker og spisesteder åbner op for den travle sæson. Tversted ligger godt ift. at komme rundt i det meste af Nordjylland; både Hirtshals, Skagen og den østlige Kattegatkyst kan nås på en lille halv time i bil, så det er nemt og hurtigt at komme til nogle af de mange attraktioner, se evt. mere på www.visitnordjylland.dk.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 70 m2
Grundareal: 5060 m2
Opført: 1979 
Afstande:
Vandet: 725 m
Indkøb: 899 m
Restaurant: 835 m
Golfbane: 9,8 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.827,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.827,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 6.004,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  6.004,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
Fryser:40 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Udsigt over landskabJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen