- samlet udbud af sommerhuse i Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Tversted - Markvej 10
<<Tilbage

Hus nr.  31182875 - Tversted - Markvej 10

Beskrivelse
Hyggeligt sommerhus med gåafstand til Tversted by og Vesterhavet
Et ældre, men absolut hyggeligt sommerhus med gode faciliteter og tæt på det hele.

Indretning
Sommerhuset er af lidt ældre dato, men udlejerne har i årenes løb passet rigtig godt på det, så det i dag er i god og pæn stand med en hyggelig indretning i en varm og imødekommende atmosfære. På de gode dage får man en masse af det nordjyske lys ind i rummene, og man kan lukke op til terrassen og tage sin mad med ud i haven. Huset råder over et åbent køkken med direkte adgang til spisebordet og stuen med tv, et badeværelse med bruser og to værelser med hhv. dobbeltseng og køjeseng. De sidste to sengepladser ligger i et lille anneks, som man har adgang til fra terrassen, et fint lille rum, hvis man har teenagere med på ferien, som gerne vil have lidt privatliv, eller hvis man planlægger at få besøg af venner eller bedsteforældre undervejs. Kabel-tv'et har danske og få tyske kanaler, men medbringer man pc eller tablet hjemmefra, kan man logge på det trådløse internet og på den måde få lidt flere muligheder for at følge med i nyheder osv.

Udendørs
Sommerhuset ligger på en dejlig havegrund med en stor græsplæne, hvor der er plads nok til at lege og tage en fodboldkamp. Grunden er afskærmet af høje buske og ligger godt beskyttet mod trafik og forbipasserende. Fra stuen kan man gå ud på en delvist overdækket terrasse, som er god og anvendelig dagen lang, og ved indgangen er et fliseareal, hvor man også kan sidde ude og nyde en kop kaffe.

Beliggenhed
Markvej ligger parallelt med Tversteds store trafikåre, Tannisbugtvej, som fører direkte ned til Vesterhavet. Man må gerne køre i bil på Tversted strand, så det er muligt at pakke bilen og finde det helt rigtige sted til en lang dag ved vandet. Viser vejret sig en dag fra den lidt grå og triste side, anbefaler vi en tur til Oceanariet i Hirtshals, her kan man opleve de berømte klumpfisk, fange krabber og se søløverne blive fodret hver dag. Hirtshals har også et spændende bunkermuseum og et fyrtårn, og vil man gerne holde sit golfspil ved lige i ferien, kan man købe et dagskort til den lokale golfklub.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 2 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 59 m2
Grundareal: 1318 m2
Opført: 1975 
Afstande:
Vandet: 885 m
Indkøb: 295 m
Restaurant: 200 m
Golfbane: 9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.564,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.564,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.140,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.140,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
KøleskabJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Barneseng:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen