- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Bakkevej 9
<<Tilbage

Hus nr.  31182840 - Tversted - Bakkevej 9

Beskrivelse
Dette er det perfekte hus til den lille familie, som ønsker at slappe af og hygge sig sammen i ferien. Med store terrasser og ikke langt fra Tversteds hyggelige byliv.

Indretning
Huset er lyst og imødekommende indrettet med behagelige møbler overalt. Der er loft til kip i alle rum og et fantastisk lysindfald fra store vinduer; især ved spiseafdelingen, hvor man har en dejlig udsigt til det charmerende klitlandskab. I entreen er der god skabsplads, vaskemaskine og tørretumbler, de to soveværelser har dobbeltsenge og skabe til tøj og opbevaring, og det nydelige badeværelse har både bruser, spabad og sauna. Det er dog det store åbne kombinerede køkken, spiseafdeling og stue, som er husets helt centrale rum; her kan hele familien være sammen om både madlavning, brætspil og hygge ved brændeovnen. Køkkenet er udstyret med alle moderne hjælpemidler og hvidevarer, og ved spiseafdelingen er der adgang til to af husets terrasser. Opholdsstuen har et dejligt sofaarrangement, hvor der kan ses fjernsyn, læses bøger eller surfes på det trådløse internet. Huset er helårsisoleret og har installeret varmepumpe, så en ferie i efteråret eller foråret er også en mulighed.

Udendørs
Dette hus ligger på en stor naturgrund i et område med andre sommerhuse. Man er dog afskærmet fra de andre grunde med beplantning og træer, som også giver læ for Vestenvinden. Der er etableret et stort terrasseareal om huset, og en del af dette er overdækket, så man både kan nyde morgen- og aftensolen udendørs. Som noget særligt har dette hus en lille ekstra terrasse ude på grunden, her kan man f. eks. afholde en lille skovtur for børnene, og fra huset er der adgang til stranden via et stort stisystem gennem klitterne.

Beliggenhed
Det store stisystem i området gør det nemt at få adgang til cykel, løbe-og vandreruter. Man er således også meget tæt på naturen og dyrelivet, og kun en kilometer fra huset ligger Tversteds dejlige og børnevenlige sandstrand. Vil man ud af huset for at give børnene nogle oplevelser, kan vi anbefale en tur til Ørnereservatet eller Nordsøen Oceanariet, og for de voksne er der masser af gallerier og museer i området.

Vinterudlejning
I tilfælde af sne, sørger ejer for at der altid er ryddet til huset.

GRATIS! Udlån af barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 4 
Internet: Ja
Husdyr: Ja
Husdyr: 3 
Rygning ej tilladt
Boligareal: 110 m2
Grundareal: 1500 m2
Opført: 2010 
Afstande:
Vandet: 1,1 km
Indkøb: 1 km
Restaurant: 1,2 km
Golfbane: 10,2 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.375,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.375,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 4.411,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  4.411,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
KøleskabJa
Fryser:60 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
SaunaJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
DVD-afspillerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Gns. energiforbrug pr. dag - sommer:22 kWh
Gns. energiforbrug pr. dag - vinter:37 kWh
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Varmepumpe med kølJa
VandrevenligJa
CykelvenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen