- samlet udbud af sommerhuse i Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Tversted - Markvej 9
<<Tilbage

Hus nr.  31182835 - Tversted - Markvej 9

Beskrivelse
Velholdt og hyggeligt sommerhus NYT KØKKEN FRA SÆSON 2017
Et sommerhus som indbyder til hygge og samvær og har en skøn sydvendt solterrasse.

Indretning
Sommerhuset er opført i 1981, er velholdt på bedste vis og fik i 2010 en større renovering, bl.a. med tilbygningen af et soveværelse, et ekstra værelse og et nyt badeværelse. Derudover råder huset over endnu to værelser og et åbent og sammenhængende køkken- og opholdsrum med spisehjørne og stueafdeling. Alle rum er lyse og venlige, og den samme let maritime stil med hvide, blå og røde farver går igennem hele huset. I entreen er installeret en vaskemaskine, nyt flot køkken fra sæson 2017. Tv'et har danske, tyske, svenske og norske kanaler, og derudover har huset også trådløst internet, så det er en god ide at medbringe pc eller tablet hjemmefra, så børnene kan holde kontakt med kammeraterne og man hurtigt kan finde frem til oplysninger om områdets mange muligheder.

Udendørs
Den store naturgrund har plads nok til at lege og spille bold, og da huset ligger for enden af en blind vej, er det godt beskyttet mod trafik og forbipasserende. Den store solterrasse er delvist overdækket, så her er ideelt om aftenen, når solen går ned og temperaturen daler. Havemøbler, liggestole og en grill er naturligvis til rådighed for husets gæster.

Beliggenhed
Markvej ligger tæt på både Tversted by og Vesterhavet med den indbydende sandstrand. I byen er der gode indkøbsmuligheder, og om sommeren åbner flere specialbutikker og restauranter op for at betjene de mange turister, der vender tilbage år efter år. Lidt nord for byen finder man Tversted Klitplantage, et godt udflugtsmål hvis man har børn med, med afmærkede stier og de charmerende små søer. Hele Nordjylland vrimler med gallerier, kunsthåndværkere og antikvitetshandlere, så er man på udkig efter et stykke unika, skal man ikke lede længe. En tur til Skagen tager kun omkring en halv time, og Danmarks største feriedestination byder på lidt af hvert, tjek evt. www.visitnordjylland.dk for informationer om åbningstider, priser osv.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 89 m2
Grundareal: 1273 m2
Opført: 1981 
Renoveret: 2010 
Afstande:
Vandet: 870 m
Indkøb: 320 m
Restaurant: 230 m
Golfbane: 9 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 1.644,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  1.644,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 5.750,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  5.750,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
KøleskabJa
Fryser:30 l.
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
EnkeltsengJa
DobbeltsengJa
Køjeseng:
Sovesofa dobbelt:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Indendørs faciliteter
TV:
Kabel TVJa
Danske kanalerJa
Norske kanalerJa
Svenske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen