- samlet udbud af sommerhuse i Øster Tversted
Ring til os +45 7199 3026
hverdage mellem 9 og 16.
Du er her: / sommerhusedanmark.dk  /  Danmark  /  Jylland  /  Nordjylland  /  Nordvestjylland  /  Tversted  /  Øster Tversted  /  Tversted - Haren 19
<<Tilbage

Hus nr.  31182830 - Tversted - Haren 19

Beskrivelse
Flot og velholdt sommerhus i populært område ved Tversted
Virkeligt hyggelige og velfungerende rammer for en afslappende ferie tæt på Vesterhavet og tæt på andre gode oplevelser.

Indretning
Velkommen til et flot og indbydende sommerhus, som er lige velegnet til en ferie for hele familien eller for to-tre par, som gerne vil opleve et af Nordjyllands mest charmerende områder sammen. Her er god plads og en elegant indretning med pæne, klassiske møbler og mange fine detaljer. Sommerhuset råder over et åbent og sammenhængende køkken-opholdsrum, tre soveværelser og et stort og lækkert badeværelse med spabad, som tilføjer ferien et strejf af luksus. I stuen er en stor brændeovn og en hyggelig alkove, hvor man kan slappe af og nyde udsigten til naturen udenfor, og med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler behøver man ikke bruge mere tid på praktiske gøremål end normalt. I forlængelse af stuen ligger en dejlig, rummelig havestue med masser af lys og adgang til en af terrasserne; her er specielt godt at drikke morgenkaffen i de lune forårs- og sommermåneder. Gode faciliteter og skønne omgivelser!

Udendørs
Sommerhuset ligger på en stor naturgrund med masser af plads til at lege og spille bold og med sandkasse og gynge til de mindste. Der er gode terrasser på flere sider af huset og bl.a. en overdækket del, hvor det er oplagt at udnytte de lange, lune aftener. Sommerhuset ligger på en stille og rolig vej med andre sommerhuse, og man bliver derfor ikke generet meget af trafik og forbipasserende.

Beliggenhed
Tversted er en af de hyggeligste feriebyer på hele Vestkysten: foruden den smukke og børnevenlige strand, som ligger en lille kilometer fra sommerhuset, kan man trave og cykle i den store klitplantage, besøge de charmerende Tversted Søer, spise gode og store is ved Det Blå Ishus og nyde restaurationernes udeservering og forskellige musikarrangementer om sommeren. Tversted ligger også centralt i forhold til udflugter rundt til nogle af Nordjyllands andre attraktioner, bl.a. Oceanariet i Hirtshals og Grenen, museer og havnen i Danmarks nordligste by Skagen.

GRATIS! Udlån af trækvogne, barnestole og barnesenge (kan hentes og afleveres på det nærmeste Feriepartner-bureau).

Generel information:
Personer: 6 
Internet: Ja
Husdyr: Nej
Rygning ej tilladt
Boligareal: 115 m2
Grundareal: 2600 m2
Opført: 1997 
Renoveret: 2008 
Afstande:
Vandet: 1,1 km
Indkøb: 850 m
Restaurant: 935 m
Golfbane: 10 km
Koncepter:
Valgfri ankomst
Dette sommerhus har valgfri ankomstdag og du kan dermed mere frit vælge, hvilken ugedag du ønsker at ankomme, så det passer med dine ønsker og behov. Bemærk at valgfri ankomst kun er muligt uden for højsæsonen.

Med valgfri ankomst har du mulighed for at ankomme på andre ugedage end lørdage, som er den mest almindelige ankomstdag.

I søgeboksen kan du i feltet ankomstdato, se hvilke ankomstdage, der er ledige i den periode du ønsker at leje sommerhus.
(Valutakurser: Nationalbanken)

Denne funktion giver mulighed for at omregne de danske priser (DKK) på disse sider til en anden valuta.

Bemærk at valutaomregningen blot er vejledende og ikke et udtryk for den endelige pris.
Pris fra/til:
Der er ikke valgt en periode:
Prisen kan variere alt efter perioden. Prisen for leje af huset rangerer derfor således:
Fra:
DKK 2.522,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  2.522,00
(vejledende prisudregning)
Til:
DKK 7.206,00(ekskl. forbrug)
 
~ DKK  7.206,00
(vejledende prisudregning)
Køkken
KomfurJa
EmhætteJa
MikroovnJa
Køleskab med frostboksJa
OpvaskemaskineJa
KaffemaskineJa
ElkedelJa
Soverum
Soverum:
DobbeltsengJa
Barneseng:
Barnestol:
Bad/toilet
BruserJa
WC:
Wellness
SpabadJa
Indendørs faciliteter
Brændeovn:
TV:
ParabolJa
Danske kanalerJa
Tyske kanalerJa
CD afspillerJa
RadioJa
VaskemaskineJa
TørretumblerJa
GulvvarmeJa
InternetJa
Udendørs faciliteter
Grill:
HavemøblerJa
Liggestole:
ParasolJa
TerrasseJa
GyngeJa
SandkasseJa
Diverse information
Vand inkl.Ja
Slutrengøring inkl.Ja
ElvarmeJa
VarmepumpeJa
BørnevenligJa
Sommerhuse der matcher din søgning
Sommerhuse i nærheden
10Klynge af sommerhuse. Se antal i midten. Klik på symbolet for at zoome ind til de enkelte huse.
Ankomst og afrejse (check in/check out)
Ankomst er normalt mellem kl. 15.00-16.00 og afrejse er senest kl. 10.00. Det præcise tidspunkt til fremgå af lejebeviset, som du modtager fra udlejningsbureauet efter gennemført booking.

Hvis du forventer at ankomme meget sent eller en anden dag end den der er angivet i bookingen, bedes du meddele udlejningsbureauet dette i god tid, således at nøgleudleveringen kan arrangeres.

Nøgleudlevering
Når du har gennemført bookingen modtager du et lejebevis fra udlejningsbureauet, hvor nøgleudleveringsstedets adresse er angivet.

Nøgleudleveringsstedet er typisk udlejningsbureauets lokalkontor.

Betalingsbetingelser
Betaling foregår typisk i to rater.

Når du har gennemført bookingen modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på den første betalingsrate, som udgør 25% af lejeprisen.

Den anden rate er det resterende beløb og skal være udlejningsbureauet i hænde senest 60 dage før lejeperiodens begyndelse.

Hvis bookingen gennemføres mindre end 60 dage før lejeperiodens begyndelse modtager du fra udlejningsbureauet sammen med lejebeviset en faktura på det fulde beløb som skal betales straks.

El-forbrug
Prisen pr. kWh kan variere alt efter faciliteter og område i Danmark. Forbrug afregnes i forbindelse med afrejse.

Depositum
Udlejningsbureauet opkræver et depositum, der opkræves sammen med betalingen. Prisen afhænger af husets faciliteter. Depositummet returneres senest 2 uger efter afrejse, såfremt der er udført tilfredsstillende kontrol af ferieboligen.

Rengøring
Se denne vejledning - hvis du selv vælger at gøre rent.
(Kun relevant hvis udbyder tilbyder det)
  
  <<Tilbagetil toppen